Γιάννης Μαντζουράνης: Η αλαζονική άγνοια ενός κοριού

Ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπογραμμίζει ότι η κοινοβουλευτική απολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών ήταν ένα δυστοπικό παζλ από ασύστολα ψεύδη, λασπολογίες, συκοφαντίες σε βάρος των πολιτικών αντιπάλων του, χυδαιολογίες και θρασύδειλες προσπάθειες συμψηφισμών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύντομα θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες των εγκληματικών πράξεων και παραλείψεών του, επισημαίνει ο Γιάννης Μαντζουράνης σε δήλωσή του με αφορμή την θλιβερή εμφάνιση του πρωθυπουργού στη Βουλή κατά τη συζήτηση του σκανδάλου των παρακολουθήσεων.

Ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπογραμμίζει ότι η κοινοβουλευτική απολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών ήταν ένα δυστοπικό παζλ από ασύστολα ψεύδη, λασπολογίες, συκοφαντίες σε βάρος των πολιτικών αντιπάλων του, χυδαιολογίες και θρασύδειλες προσπάθειες συμψηφισμών. Χαρακτηριστικά, «αντάξια του ανδρός αλλά ανάξια ενός Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας», αναφέρει στη δήλωσή του ο Γιάννης Μαντζουράνης.

Επίσης χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλαζόνα και αμετανόητο εραστή του εαυτού του, ο οποίος απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι έχει πάρει οριστικό διαζύγιο από την αλήθεια.

«Σύντομα όμως η ψήφος του ελληνικού λαού θα τον προσγειώσει ανώμαλα στην πραγματικότητα και τότε απότομα θα έρθει σε επαφή με την οδυνηρή αλήθεια και θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες των εγκληματικών πράξεων και παραλείψεών του», καταλήγει στη δήλωσή του ο Γιάννης Μαντζουράνης.

Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:

«Η εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή έχει από όλα: ασύστολα ψεύδη, λασπολογίες, συκοφαντίες σε βάρος των πολιτικών αντιπάλων του, χυδαιολογίες, θρασύδειλες προσπάθειες συμψηφισμών και άλλα πολλά αντάξια του ανδρός αλλά ανάξια ενός Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας. Τα μόνα που έλειπαν ήταν η αλήθεια και η ειλικρίνεια.

Αμετανόητος εραστής του εαυτού του, αλαζόνας, οιηματίας και με θράσος χιλίων πιθήκων για άλλη μια φορά απέδειξε ότι είτε έχει πάρει οριστικό διαζύγιο από την αλήθεια είτε την έχει συναντήσει μόνο μια φορά, όταν συνόδευε το φέρετρό της στη κηδεία της.

Σύντομα όμως η ψήφος του ελληνικού λαού θα τον προσγειώσει ανώμαλα στην πραγματικότητα και τότε απότομα θα έρθει σε επαφή με την οδυνηρή αλήθεια και θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες των εγκληματικών πράξεων και παραλείψεών του».

«Γίνετε η φωνή μας»: Διαδηλώσεις αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο για τις εξεγερμένες γυναίκες στο Ιράν

«Γίνετε η φωνή μας»: Διαδηλώσεις αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο για τις εξεγερμένες γυναίκες στο Ιράν

«Γυναίκες, ζωή, ελευθερία», είναι ένα από τα συνθήματα που φωνάζουν οι διαδηλωτές στις δυναμικές πορείες…

«Όχι μετρό στην πλ. Εξαρχείων»: Συγκέντρωση και διαμαρτυρία έξω από το Δημαρχείο την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου

«Όχι μετρό στην πλ. Εξαρχείων»: Συγκέντρωση και διαμαρτυρία έξω από το Δημαρχείο την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου

Ανένδοτοι οι κάτοικοι των Εξαρχείων προμηνύουν έναν ανυποχώρητο αγώνα ενάντια στον «εξευγενισμό» της γειτονιάς.

Φλώρινα: Καταδικασμένος για ασέλγεια και αποπλάνηση ανήλικου παιδιού κυκλοφορούσε ελεύθερος στην πόλη

Φλώρινα: Καταδικασμένος για ασέλγεια και αποπλάνηση ανήλικου παιδιού κυκλοφορούσε ελεύθερος στην πόλη

Ο 40χρονος είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 15 ετών στην Κρήτη. Έφτασε στη Φλώρινα και…