Γιάννης Μαντζουράνης: Η αλαζονική άγνοια ενός κοριού

Ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπογραμμίζει ότι η κοινοβουλευτική απολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών ήταν ένα δυστοπικό παζλ από ασύστολα ψεύδη, λασπολογίες, συκοφαντίες σε βάρος των πολιτικών αντιπάλων του, χυδαιολογίες και θρασύδειλες προσπάθειες συμψηφισμών.

photo Giannis Mantzouranis 1024x538 1

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύντομα θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες των εγκληματικών πράξεων και παραλείψεών του, επισημαίνει ο Γιάννης Μαντζουράνης σε δήλωσή του με αφορμή την θλιβερή εμφάνιση του πρωθυπουργού στη Βουλή κατά τη συζήτηση του σκανδάλου των παρακολουθήσεων.

Ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπογραμμίζει ότι η κοινοβουλευτική απολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών ήταν ένα δυστοπικό παζλ από ασύστολα ψεύδη, λασπολογίες, συκοφαντίες σε βάρος των πολιτικών αντιπάλων του, χυδαιολογίες και θρασύδειλες προσπάθειες συμψηφισμών. Χαρακτηριστικά, «αντάξια του ανδρός αλλά ανάξια ενός Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας», αναφέρει στη δήλωσή του ο Γιάννης Μαντζουράνης.

Επίσης χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλαζόνα και αμετανόητο εραστή του εαυτού του, ο οποίος απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι έχει πάρει οριστικό διαζύγιο από την αλήθεια.

«Σύντομα όμως η ψήφος του ελληνικού λαού θα τον προσγειώσει ανώμαλα στην πραγματικότητα και τότε απότομα θα έρθει σε επαφή με την οδυνηρή αλήθεια και θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες των εγκληματικών πράξεων και παραλείψεών του», καταλήγει στη δήλωσή του ο Γιάννης Μαντζουράνης.

Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:

«Η εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή έχει από όλα: ασύστολα ψεύδη, λασπολογίες, συκοφαντίες σε βάρος των πολιτικών αντιπάλων του, χυδαιολογίες, θρασύδειλες προσπάθειες συμψηφισμών και άλλα πολλά αντάξια του ανδρός αλλά ανάξια ενός Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας. Τα μόνα που έλειπαν ήταν η αλήθεια και η ειλικρίνεια.

Αμετανόητος εραστής του εαυτού του, αλαζόνας, οιηματίας και με θράσος χιλίων πιθήκων για άλλη μια φορά απέδειξε ότι είτε έχει πάρει οριστικό διαζύγιο από την αλήθεια είτε την έχει συναντήσει μόνο μια φορά, όταν συνόδευε το φέρετρό της στη κηδεία της.

Σύντομα όμως η ψήφος του ελληνικού λαού θα τον προσγειώσει ανώμαλα στην πραγματικότητα και τότε απότομα θα έρθει σε επαφή με την οδυνηρή αλήθεια και θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες των εγκληματικών πράξεων και παραλείψεών του».

Νέα δήλωση Λύτρα: «Η σύζυγός μου δεν φέρει καμία ευθύνη για τα χρέη μου – Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες»

Lytras

Νέα δήλωση Λύτρα: «Η σύζυγός μου δεν φέρει καμία ευθύνη για τα χρέη μου – Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες»

Για τεράστια ανθρωποφαγία προς τον ίδιο και προς τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, κάνει λόγο…

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε για απειλή ο 41χρονος που παρέσυρε την πρώην σύζυγό του με το αυτοκίνητο

ενδοικογενειακή βία

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε για απειλή ο 41χρονος που παρέσυρε την πρώην σύζυγό του με το αυτοκίνητο

Ο 41χρονος εμβόλισε με το αυτοκίνητό του το μηχανάκι της εν διαστάσει συζύγου του και…

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Είναι θλιβερό ότι ΝΔ – VMRO προσπαθούν να τορπιλίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών

συμφωνια πρεσπες

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Είναι θλιβερό ότι ΝΔ – VMRO προσπαθούν να τορπιλίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ καλεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη να διεθνοποιήσει άμεσα το ζήτημα φέρνοντας την…