Οι αστυνομικοί που κατηγορούνται για την υπόθεση βασανιστηρίων του Βασίλη Μάγγου θα οδηγηθούν σε δίκη για κακουργηματικού βαθμού αδικήματα, όπως ανακοίνωσε ο πατέρας του, Γιάννης Μάγγος.
Σύμφωνα με ανάρτησή του, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε την παραπομπή στο μικτό ορκωτό δικαστήριο των αστυνομικών της ΟΠΚΕ Βόλου, Σκρίμπα Ιωάννη, Μπακογιάννη Θεοφάνη και Μπαλαμώτη Στυλιανού, οι οποίοι έχουν ήδη καταδικαστεί για επικίνδυνη σωματική βλάβη εις βάρος του Βασίλη Μάγγου.
Παράλληλα, στη δίκη θα παραπεμφθούν και άλλοι τρεις αστυνομικοί, δύο από την υποδιεύθυνση ασφαλείας Βόλου και ένας ακόμη από την ΟΠΚΕ.

«Παραπομπή αστυνομικών στο μικτό ορκωτό δικαστήριο για βασανιστήρια σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος του Βασίλειου Μάγγου
Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Βόλου, Σκρίμπας Ιωάννης, Μπακογιάννης Θεοφάνης, Μπαλαμώτης Στυλιανός, αυτοί που καταδικάστηκαν ήδη για επικίνδυνη σωματική βλάβη εις βάρος του Βασίλειου Μάγγου, καθώς και άλλοι τρεις (δύο της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και ένας της ΟΠΚΕ) παραπέμπονται για βασανιστήρια εις βάρος του Βασίλειου Μάγγου, σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών. Λεπτομέρειες δεν είναι ακόμα γνωστές».
Διαβάστε επίσης:
Χαμός στη Βουλή ανάμεσα σε Άδωνι και Κωνσταντοπούλου: «Καλώς ήρθε ο αρνητής του Ολοκαυτώματος»
Λάκης Λαζόπουλος: Το τραγούδι-αφιέρωση στον πρωθυπουργό – «Σήκω φύγε Μητσοτάκη» (video)
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια