Γιαννακόπουλος για τον τελικό: Ήταν κλωτσιά στα αρχ…

Με μία πρωτοφανή ατάκα χαρακτήρισε την έκβαση του χθεσινού τελικού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά της διαιτησία και της διοίκησης του Ολυμπιακού, κάνοντας λόγο για «διαιτητές - κομάντο».

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέλαβε την ευθύνη για την απώλεια του τίτλου, θεωρώντας λανθασμένη την επιλογή του Τζέρτζεβιτς στον πάγκο της ομάδας.

Ο κ. Γιαννακόπουλος στρέφοντας τα πυρά του κατά της διοίκησης του Ολυμπιακού, είπε πως «δεν περίμενα ότι ο Ολυμπιακός είχε δουλέψει τόσο πολύ στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να αφήσω την ομάδα απροστάτευτη στις ορέξεις των κομάντο-διαιτητών».

Ολόκληρη η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

Την επιτυχία όλοι θέλουν να την καρπωθούν ή να την εκμεταλλευτούν.

Η αποτυχία από την άλλη, είναι μοναχική.

Ως ιδιοκτήτης αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την απώλεια των βασικών στόχων μας.

Αυτό έγινε για δύο λόγους:

1. Κάναμε λάθος επιλογή στο θέμα του προπονητή, που κακώς δεν διορθώθηκε νωρίτερα. Εάν το είχαμε διορθώσει πιο νωρίς, πιθανόν να είχαμε διαφορετική κατάληξη και στην Ευρώπη αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

2. Δεν περίμενα ότι ο Ολυμπιακός είχε δουλέψει τόσο πολύ στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να αφήσω την ομάδα απροστάτευτη στις ορέξεις των κομάντο-διαιτητών. Πλέον μου έγινε μάθημα.

Το χθεσινό ήταν όχι απλά γροθιά στο στομάχι αλλά κλωτσιά στα αρ…δια.

Οι δυνατοί όμως έχουμε μάθει να σηκωνόμαστε και να πολεμάμε.

Αυτό θα κάνουμε.