Γιαννακόπουλος για Μητσοτάκη: «Δεν νοείται κανένας να κοροϊδεύει τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ούτε ο Πρωθυπουργός ο ίδιος…»

Στο περιθώριο της κοπής πίτας του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για το πρότζεκτ του Βοτανικού, και απέδωσε ευθύνες στον πρωθυπουργό για την καθυστέρηση του έργου και τόνισε πως σε συνάντηση που έχει προγραμματίσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη  θα πρέπει να ξεκαθαριστεί αν οι δεσμεύσεις που δόθηκαν προεκλογικά θα υλοποιηθούν ή έγιναν για λόγους ψηφοθηρίας.  

giannakopoulos

Σε αποκαλύψεις σχετικά με το θέμα του Βοτανικού προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στο περιθώριο της κοπής πίτας του Συλλόγου. Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου και σχολίασε πως έχουν υπάρξει καθυστερήσεις από την πλευρά της κυβέρνησης που προκαλούν περισσότερες δυσκολίες στο έργο. Όπως ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Δήμος Αθηναίων και η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζουν να έχουν τη διάθεση να προχωρήσει άμεσα το έργο, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως το επόμενο διάστημα θα υπάρξει συνάντηση του ίδιου με τον πρωθυπουργό της χώρας. Όπως τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στο ραντεβού αυτό θα διαπιστώσει αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει την πρόθεση να υλοποιήσει αυτά για τα οποία είχε δεσμευτεί προεκλογικά ή αν οι δεσμεύσεις του πρωθυπουργού ήρθαν προεκλογικά και για λόγος ψηφοθηρίας. Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου ήταν σαφής, λέγοντας πως «Δεν νοείται κανένας να κοροϊδεύει τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ούτε ο πρωθυπουργός ο ίδιος».

Συγκεκριμένα για το Βοτανικό είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Eίναι ένα πάρα πολύ δύσκολο εγχείρημα όλο αυτό, θα έπρεπε να συντονιστούνε και να συνεργαστούν πάρα πολλοί φορείς, ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, η κυβέρνηση, ο δήμος, η περιφέρεια, πάρα πολλοί. Οι περισσότεροι από όσους προανέφερα έχουν ανταποκριθεί, δυστυχώς όμως συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός κάποιες από τις δεσμεύσεις που είχε δώσει προεκλογικά φάνηκε ότι τις έδωσε είτε ελαφρά τη καρδία είτε δεν τον ενδιαφέρει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό. Θα μπορέσω να μιλήσω πολύ σύντομα για περισσότερα πράγματα. 

Ο Βοτανικός είναι κάτι που πρέπει να γίνει, δεν νοείται ο Παναθηναϊκός η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας να μην έχει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις ενώ έχουν όλοι οι υπόλοιποι. Θέλω να πιστεύω ότι η καθυστέρηση αυτή ήταν λόγω φόρτου εργασίας κι όχι αδιαφορίας. Αιτήθηκα να γίνει μια συνάντηση τις επόμενες ημέρες με τον πρωθυπουργό όπου θα καταλάβω πραγματικά αν υπάρχει διάθεση από τον πρωθυπουργό να προχωρήσει αυτό το έργο ή αν όλο αυτό ήταν στα πλαίσια της ψηφοθηρίας πριν τις εκλογές. H καθυστέρηση όπως είπα θέλω να πιστεύω ότι  οφείλεται σε φόρτο εργασίας και σε άλλα πολύ σημαντικά θέματα που υπάρχουν στη χώρα αυτή τη στιγμή. Υπάρχει το εθνικό, το μεταναστευτικό και πάρα πολλά άλλα πράγματα, έχουμε δείξει υπομονή, έχουμε δείξει ότι καταλαβαίνουμε τις προτεραιότητες τις οποίες υπάρχουν. Όμως, ο χρόνος και τα περιθώρια στενεύουν, έχουμε μιλήσει για κάποιες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρουμε όσοι ασχολούμαστε με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι και τώρα είναι η ώρα να καταλάβουμε αν η κυβέρνηση πραγματικά θέλει γήπεδο για τον Παναθηναϊκό ή αν αυτό το θέλει μόνο η περιφέρεια και ο δήμος».

«Οι δεσμεύσεις ήταν πως επειδή δίνουμε την Λεωφόρο, θα είχαμε όλη την χρηματοδότηση του έργου κι όσα χρειάζονται στην μετάβαση στο νέο γήπεδο αυτές ήταν οι δεσμεύσεις και περιμένουμε να τις δούμε να υλοποιούνται. Ποτέ δεν έχω κοροϊδέψει τον κόσμο του Παναθηναϊκού και δεν θα επιτρέψω κανέναν να τον κοροϊδέψει. Το Pao Alive δεν πήγε όπως θα θέλαμε, ο κόσμος δεν είχε την ανταπόκριση που περιμέναμε, αλλά τον δικαιολογώ γιατί δεν υπάρχουν χειροπιαστά πράγματα, ο Δήμος συνεχίζει να είναι θετικός ώστε να γίνει το έργο, η καθυστέρηση δεν τον βρίσκει σύμφωνο. Θέλω να πιστέψω πως το ίδιο θα ακούσω και από τον πρωθυπουργό. Υπήρχαν δεσμεύσεις πως θα υπάρξει χρηματοδότηση όλου του έργου, αλλά και της μεταβατικής φάσης μέχρι να μπούμε στο Βοτανικό. Η κυβέρνηση δεν έχει δείξει να κάνει αυτά που έλεγε, με αποτέλεσμα να κάνει πίσω. Θέλω να πιστεύω πως ο Πρωθυπουργός θα καταλάβει πως δεν νοείται να κοροϊδεύει κανείς 3 εκατομμύρια Παναθηναϊκούς, ούτε καν και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός».

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…