Γιαννακόπουλος: « Αυτή τη Θύρα 13 δεν την θέλει κανείς μόνο τα σημερινά τσουτσέκια που είναι στη διοίκηση»

Στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αναφέρθηκε τα όσα συνέβησαν  κατά τη διάρκεια της απονομής από την κατάκτηση του Λιγκ Καπ από τον Παναθηναϊκό, υποστηρίζοντας πως είναι διατεθειμένος να βγει μπροστά και για την κάθαρση της Θύρας 13, για το καλό του συλλόγου.

5038547

Με σκληρές εκφράσεις μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αφορμή το «ντου» κουκουλοφόρων που επιτέθηκαν σε φίλο του, μετά την κατάκτηση του League Cup στο βόλεϊ από τον Παναθηναϊκό. Μετά από αυτό το περιστατικό, ο πρόεδρος του Συλλόγου- χρησιμοποιώντας με σκληρούς χαρακτηρισμούς-ξεκαθάρισε πως είναι διατεθειμένος να μπει μπροστά έτσι ώστε να επέλθει η κάθαρση  στον χώρο της Θύρας 13 και του συνδεσμιακού κινήματος του «τριφυλλιού».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφερε στο φως και περιστατικά στα οποία μέρος των οργανωμένων ενεργούσε έχοντας τον ρόλο του «νταβατζή» του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» σχολίασε πως παρότι έχει υποστεί πάρα πολλά, δεν θα κάνει πίσω και θα μπει ξανά μπροστάρης για να έρθει η κάθαρση στο συνδεσμιακό κίνημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου:

Για το περιστατικό που έγινε στο κλειστό του Αγίου Θωμά: «Χθες ήρθε ένας καλοδεχούμενος τίτλος και όλοι η Ελλάδα είναι χαρούμενη και όλα τα παιδιά είναι χαρούμενα. Αυτή η νίκη έχει όνομα. Την πιστώνονται αυτοί που στήριξαν την ομάδα στα δύσκολα αλλά και στα παιδιά που έμειναν απλήρωτα και έβαλαν πλάτη για να ανέβουμε ξανά. Αυτή η νίκη δεν πρέπει να είναι πυροτέχνημα. Πρέπει να καταφέρουμε να κοιτάμε κατάματα τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και ελπίζουμε να έρθουν νέοι τίτλοι. Θέλω να ευχαριστήσω από τον απλό φίλαθλο μέχρι και τον διευθυντή που είναι στο τμήμα.

Πενήντα κουκουλοφόροι μπήκαν στο γήπεδο και χτύπησαν έναν Παναθηναϊκό που πάει σε όλα τα γήπεδα και στηρίζει την ομάδα. Σήμερα θα σας πω πράγματα που έγιναν από το 2012 και μετά και δεν είμαι ρουφιάνος αλλά ξεπέρασαν τα όρια.

Για τις συζητήσεις του με την Θύρα 13: Τα αποτελέσματα που έχουν έρθει από το 2012 που είμαι εγώ θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι επιτυχημένα. Ο πρόεδρος όμως έχει και έναν άλλο ρόλο: Να έρχεται κόσμος και οικογένειες στο γήπεδο, χωρίς να φοβάται ο κόσμος. Το 2012 μου είχαν πει πως στο κομμάτι που κάθεται η Θ. 13 στο μπάσκετ γίνονται ντου και δεν αφήνουν ασφάλεια να πάει εκεί. Μου έλεγε ο πατέρας μου «ο κόσμος έχει δίκιο να τον ακούς». Θα ήμουν ηλίθιος και αντιπαναθηναϊκός αν ήθελα να σπάσω την αλυσίδα του κόσμου που φέρνει μαζί με τη διοίκηση τα τρόπαια. Έχω κάτσει στο τραπέζι μαζί τους πολλές φορές δεν έχει γίνει κάτι παρά τις συζητήσεις.

Το 2012 επίσης είχαμε μια συνάντηση και είχα ζητήσει δύο πράγματα. Πρώτον να μην γίνονται επεισόδια και να μπει ασφάλεια εκεί. Μου είπαν να μη μπει γιατί είναι η Θ 13! Έβαλα νερό στο κρασί μου και βάλανε δικούς τους αλλά μέχρι το τέλος είχανε τοποθετήσει παγκάρια για στήριξη. Είπα να το κόψουν αυτό γιατί δεν μου άρεσε.

Για την επίθεση που δέχθηκε στο ΟΑΚΑ: Σε έναν άλλο αγώνα είχαν βάλει έναν υπάλληλο της ΚΑΕ και τον βαράγανε και του μιλούσαν άσχημα. Όταν πήγα να τους ζητήσω γιατί το έκανα αυτό, με προπηλάκισαν και εμένα και την οικογένειά μου! Θα μπορούσα να τους ισοπεδώσω με την ασφάλειά μου αλλά δεν τα έβαλα με τον απλό οπαδό και έφυγα από το γήπεδο! Όταν ξανά έκατσα στο τραπέζι μαζί τους ένα χρόνο μετά, μου έλεγαν ποιους θα πάρω στη δουλειά μου και τι να κάνω στις επιχειρήσεις μου.

Για τις ενέργειες που σκοπεύει να κάνει: Αυτοί θέλουν να το παίζουν νταβατζήδες του συλλόγου. Αναφέρονται σε εμένα με υποκοριστικά και μου λένε να πάω να κάνω παρέα με τον Αλαφούζο και τον Βαρδινογιάννη. Χθες αντί να χαιρόμαστε ήρθαν πενήντα άτομα φωνάζοντας Θύρα 13 και ήρθαν και χτύπησαν έναν οπαδό. Θέλω να βρεθεί λύση αλλά δεν θα γίνω ρουφιάνος ούτε θα δείξω τα πρόσωπά τους στην αστυνομία. Δεν είδα καμία Θύρα 13 να καταδικάσει την χθεσινή επίθεση.

Εγώ θα το λύσω το θέμα και ας λέτε πως τα βάζω με τον απλό οπαδό, όπως είμαι και εγώ και απλά έτυχε να είμαι πρόεδρος. Αυτοί οι πενήντα δεν είναι η Θύρα 13 και σας κοιτάω στα μάτια και σας το λέω πως τις κουκούλες θα σας τις βγάλω και θα σας τις βάλω στον κ... Ελπίζω πως η Θύρα 13 θα με στηρίξει και θα πει πως είναι μαζί μου. Δεν περιμένω από παιδιά να πουν συγγνώμη αλλά οι ίδιοι δεν είναι μαζί μου στην κάθαρση των 50-100 που κάνουν αυτά τα πράγματα. Θα με βρουν απέναντι τους. Εγώ δεν φεύγω από τον Παναθηναϊκό όταν το θέλουν αυτοί αλλά όταν το θέλω εγώ.

Για την κόντρα στις τιμές των εισιτηρίων: «Η Θύρα 13 παίρνει εισιτήρια σε προνομιακή τιμή για να βάζει και ενίσχυση των συνδέσμων. Παίρνουν εισιτήρια των 150 ευρώ και όταν τους είπα φύγετε από θέσεις που δεν ήταν δικιές τους μου είπαν: «Δεν πάμε πουθενά». Τόσο καιρό προσπαθώ και παρά τα χτυπήματα θα τα υποστώ και αυτά.

Για την προσφορά της Θύρας13 και την «κάθαρσή» της: Θα ήμουν άδικος αν δεν έλεγα “ευχαριστώ” σε όσους στήριζαν την ομάδα και τη Θύρα 13. Εγώ δεν πήγαινα, αυτοί πήγαν σε όλα. Δεν γίνεται να μην το αναγνωρίσουμε αλλά πρέπει να είναι με σωστό τρόπο δίπλα στην ομάδα και όχι όπως θέλουν αυτοί.

Ο απλός Παναθηναϊκός κόσμος μέσα από social media και στο δρόμο παντού, με στηρίζουν. Για να έχουμε ένα σωστό σύνδεσμο πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μαζί. Από τις ανακοινώσεις τους κατάλαβα πως θέλουν έναν καλό σύνδεσμο και σε αυτό θα βοηθήσω για το καλό του Παναθηναϊκού. Τα 42 πρώτα χρόνια ήταν ένα κίνημα που έκανε καλό. Αυτά τα φαινόμενα είναι καινούργια, δεν είχαν χτυπήσει κανέναν οπαδό. Αυτή τη Θύρα 13 δεν την θέλει κανείς μόνο τα σημερινά τσουτσέκια που είναι στη διοίκηση.

Καζάνι που βράζει το Άγιο Όρος: «Ταμπουρώνονται» μοναχοί στη Μονή Εσφιγμένου για την επιχείρηση έξωσης που ετοιμάζει η ΕΛΑΣ

μονη

Καζάνι που βράζει το Άγιο Όρος: «Ταμπουρώνονται» μοναχοί στη Μονή Εσφιγμένου για την επιχείρηση έξωσης που ετοιμάζει η ΕΛΑΣ

Ένα έγγραφο του Αστυνομικού Σταθμού Καρυών που εστάλη την περασμένη Τρίτη προς την Ιερά Επιστασία…