Για ύπαρξη παρακράτους μίλησαν Παπαδημούλης και Δρίτσας

«Μπαλτάκος – gate» που θυμίζει «παρακράτος» χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, την υπόθεση Μπαλτάκου, κατά τη σημερινή…

«Μπαλτάκος – gate» που θυμίζει «παρακράτος» χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, την υπόθεση Μπαλτάκου, κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή της επίκαιρης ερώτησης βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την λειτουργία των ΜΚΟ.

«Να έρθει εδώ ο πρωθυπουργός να πάψει να κρύβεται και να συζητήσουμε την σύμφυση κυβέρνησης – ΧΑ στην κορυφή», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης και υποστήριξε, ότι ο πρωθυπουργός γνώριζε για την δράση του κ. Μπαλτάκου. «Ακόμα και τα κοκόρια για να λαλήσουν απαιτούν εντολή Σαμαρά. Είναι αδύνατο να πιστέψει το πανελλήνιο ότι ο κ. Μπαλτάκος δεν είχε πει τίποτα στον πρωθυπουργό με τον οποίο είναι φίλος και ομοϊδεάτες».

Πρόσθετα, ζήτησε από το Προεδρείο της Βουλής εξηγήσεις και για το επεισόδιο με τον υιό Μπαλτάκου. «Ζητούμε να διαταχθεί έρευνα για να μην μετατρέπεται η Βουλή σε ρινκ όπου πλακώνονται ακροδεξιές συμμορίες … Καταδικάζετε την βία από όπου και αν προέρχεται εκτός και αν είναι ο γιος του κ. Μπαλτάκου».

Ο κ. Θοδωρής Δρίτσας είπε ότι «ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί λειτουργούν σαν παρακράτος» ενώ ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος υποστήριξε ότι «έγιναν προπαρασκευαστικές αλλοίωσης του πολιτεύματος και της βούλησης του Λαού».

Κασσελάκης για έξωση 82χρονου: Ιδού η κοινωνική πολιτική της ΝΔ που χρωστάει 400 εκ.

Κασσελάκης για έξωση 82χρονου: Ιδού η κοινωνική πολιτική της ΝΔ που χρωστάει 400 εκ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που…