Θοδωρής Κοτσαρίνης

Για τους γκάνγκστερ και τους στρατόκαυλους μια πορεία δεν κάνατε

Ο Θοδωρής Κοτσαρίνης σχολιάζει... στα γρήγορα, την εβδομάδα που μας πέρασε.

1364523 1 1

*** Τι καλημέρα να σας πω; Που την είδατε την καλή μέρα, όταν ξέρεις ότι “νονοί”, σύζυγοι μοντέλων, φίλοι καναλαρχών, μεγαλο-δημοσιογράφων, δημοσιολόγων, σελέμπριτιζ και τηλε-παρουσιαστών, ζουν με το άγχος αν θα χάσουν τη ζωή τους; Και συν τοις άλλοις, δεν καταργούν και το πανεπιστημιακό άσυλο οι μαδουριστές. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.

*** Όλοι οι παραπάνω λένε ότι η χώρα δεν πάει μπροστά γιατί “δίνουμε υψηλούς μισθούς των 400 ευρώ”, “το οκτάωρο είναι βαρίδι”, “δίνουμε υψηλές συντάξεις των 360 ευρώ”, ο “Έλληνας δε θέλει να δουλέψει”, “είμαστε Σοβιετία” κι ότι “οι μαδούροι που μας κυβερνούν είναι ανθέλληνες και προδότες”. Άδικο έχουν όλοι;

*** Για τον Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στο κέντρο της Βούλας, όπως και για τον ήρωα τον Κατσίφα δε θα κάνει κανένας μια πορεία ή μια συναυλία; Για το Ζακ και τον Φύσσα ξέρετε να κάνετε! 

*** Τέλος πάντων, κάνει τουλάχιστον πολύ ωραίο καιρό για βομβαρδισμό και εισβολή σε Αλβανία, Σκόπια και Τουρκία, αλλά τι να το κάνεις που έχουμε μπλέξει με προδότες!

*** Και να σας πω και κάτι; Γιατί να μην βομβαρδίσουμε την Αλβανία; Και το 1897, το 1922 και το 1974 που οι υπερπατριώτες ανέλαβαν τη θεόσταλτη υποχρέωση να ελευθερώσουν τις αλύτρωτες πατρίδες, πήγε κάτι στραβά;

*** Μια καλή ιδέα πάντως θα ήταν να ενθαρρύνουμε -λέγοντάς τους ότι είναι ήρωες- στρατόκαυλους φασίστες, να πηγαίνουν σε χωριά γειτονικών χωρών και να πυροβολούν με καλάσνικοφ. Κάπως έτσι “καθαρίζει ο τόπος”. Ο δικός μας.

*** Στην πολιτική επικαιρότητα τώρα, θα αφήσουμε να μας ξαναδιχάσουν με το “Δόγμα Πολάκη“, για μερικά ψωρο-δισεκατομμύρια; Πόσο είναι μωρέ το φαγοπότι στο χώρο τη Υγείας και του φαρμάκου, 90, 100 άντε 150 δισ. το πολύ; ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!

*** Να έρθει η ΝΔ να κοπούν οι συντάξεις, να κλείσει η ΕΡΤ, να καταργηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο και να πάρουν άδεια πανεπιστημίου τα ΙΕΚ των φίλων του Αδώνιδος, για να απογειωθεί η χώρα.

*** Άκουγα προχθές στον 24/7, έναν τύπο με φωνή και ύφος βαρύμαγκα τσ’ αντρικής σχολής και κουτσαβάκι, που έλεγε με λίγα λόγια ότι “ακούστε να δείτε, δε με νοιάζει τι με ρωτάτε, ο Τσίπρας είναι ψεύτης, η οικονομία καταστρέφεται και ο Τσίπρας να πούμε είναι ψεύτης“. Ο Θεοδωρικάκος ήταν.

*** Εν τω μεταξύ, αν πετάξεις τον Μητσοτάκη στην Αλάσκα μόνο του με λίγο κονιάκ, στον πρώτο Εσκιμώο που θα συναντήσει θα πει να πάμε αμέσως σε εκλογές.

*** Λογικά τώρα οι “φίλοι της ελευθερίας και της δημοκρατίας”, το “μέτωπο της λογικής”, οι γνήσιοι οπαδοί του Διαφωτισμού θα αρχίσουν να καταφέρονται εναντίον του καθεστώτος Μπολσονάρο με το ίδιο πάθος που το κάνουν για το καθεστώς Μαδούρο. Όχι;

*** Από την κρίση, πάντως, θα βγούμε όταν η πρωτεύουσα της χώρας ονομαστεί Μπακογιάννιγκραντ.

*** Για να ξέρετε… και τον αέρα που αναπνέουμε από το μητσοτακέικο τον κλέβουμε. Δικός τους είναι.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Κρήτη: Αδέρφια έδωσαν ραντεβού για να ξυλοκοπήσουν 19χρονο – Η ανήλικη αδερφή τους βιντεοσκοπούσε

Βια

Κρήτη: Αδέρφια έδωσαν ραντεβού για να ξυλοκοπήσουν 19χρονο – Η ανήλικη αδερφή τους βιντεοσκοπούσε

Τον χτυπούσαν τα αδέρφια της κι εκείνη τραβούσε βίντεο. Συνελήφθησαν και οι γονείς.

Θεσσαλονίκη: Αδιανόητο ξύλο οδηγών στην μέση του δρόμου – Τους τραβούσαν για να τους χωρίσουν (Video)

xylo dromos retxiki

Θεσσαλονίκη: Αδιανόητο ξύλο οδηγών στην μέση του δρόμου – Τους τραβούσαν για να τους χωρίσουν (Video)

Οι δύο οδηγοί σταμάτησαν τα οχήματά τους και άρχισαν να πλακώνονται.

H απάντηση Καλλιάνου σε Άδωνι: «Τι θα κάνω αφορά μόνο τον πατέρα μου – Έχω τα πάντα σε μηνύματα»

InCollage 20240424 163106834

H απάντηση Καλλιάνου σε Άδωνι: «Τι θα κάνω αφορά μόνο τον πατέρα μου – Έχω τα πάντα σε μηνύματα»

«Όλα στο φως, χωρίς να φοβηθώ κανέναν που θα προσπαθήσει να με βγάλει ψεύτη», τονίζει…

Απάντηση Βέφας για σχόλια Μαμαλάκη: «Μην ψάχνεις να βρεις κάτι για εμάς, είμαστε αγκαλίτσα» (Video)

MAMALAKIS VEFA

Απάντηση Βέφας για σχόλια Μαμαλάκη: «Μην ψάχνεις να βρεις κάτι για εμάς, είμαστε αγκαλίτσα» (Video)

Η γνωστή μαγείρισσα απάντησε στα σχόλια του συναδέλφου της για την απόφασή της να κατέβει…