Για τον Γ.Γ. των ειδικών φρουρών, ο οδηγός του γερανού της ΕΛΑΣ ήταν… άψογος

Ο Ευστράτιος Μαυροειδάκος δεν είδε "κάτι παράνομο ή περίεργο" σε ό,τι αφορά την κίνηση του γερανού που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα ανάμεσα σε διαδηλωτές

Το περιστατικό της περασμένης Πέμπτης με τον γερανό της αστυνομίας που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα ανάμεσα σε διαδηλωτές στην Ακαδημίας προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, και όλοι λίγο-πολύ συμφώνησαν ότι ο οδηγός του γερανού δε χειρίστηκε και τόσο καλά την κατάσταση.

Όλοι; Όχι. Ο γενικός γραμματέας ειδικών φρουρών, Ευστράτιος Μαυροειδάκος, έχει άλλη άποψη. Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ ανέφερε: “Εγώ δεν είδα κάτι παράνομο ή περίεργο σε ό,τι αφορά την κίνηση του γερανού. Ο συνάδελφος ενήργησε άκρως επαγγελματικά, πήγαν να τον εγκλωβίσουν. Η εντολή είναι να απεγκλωβίζεσαι όταν πάνε να σε εγκλωβίσουν, διότι θα καιγόταν ο γερανός και ο συνάδελφός μου θα ήταν στο 401″.

Παρούσα εκείνη την ώρα στο στούντιο του ΣΚΑΪ ήταν και η Ματίνα Παγώνη, η οποία διαφώνησε έντονα με τον κ. Μαυροειδάκο, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Αν ήταν το παιδί σας εκεί και περνούσε αυτό το φορτηγό με αυτήν την ταχύτητα τι θα κάνατε; Μα είναι δυνατόν να περνάει μέσα σε τόσο κόσμο έτσι;”. Ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών επανέλαβε ότι “άριστα έκανε ο συνάδελφος”, με την κ. Παγώνη να του απαντά ότι “όχι, δεν έκανε άριστα, με συγχωρείτε πάρα πολύ, αν ήταν τα παιδιά σας δεν θα το λέγατε αυτό”.

Συγχαρητήρια Μακρόν σε Ερντογάν: Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μαζί τεράστιες προκλήσεις

Συγχαρητήρια Μακρόν σε Ερντογάν: Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μαζί τεράστιες προκλήσεις

Ο Εμανουέλ Μακρόν συνεχάρη τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την επανεκλογή του στην προεδρία της…

Θεσσαλονίκη: Εικόνες καταστροφής από την καταιγίδα – Πλημμύρισαν σπίτια και μαγαζιά

Θεσσαλονίκη: Εικόνες καταστροφής από την καταιγίδα – Πλημμύρισαν σπίτια και μαγαζιά

Με σκηνές αποκάλυψης ήρθαν αντιμέτωποι οι Θεσσαλονικείς μετά την ξαφνική νεροποντή το απόγευμα της Κυριακής.