Για τον Μπογδάνο ο ΣΚΑΪ ήταν "μονόπαντος" στο δημοψήφισμα, αλλά "είχε δίκιο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα πεπραγμένα του σταθμού που εργάζεται κλήθηκε να σχολιάσει με το γνωστό παραστατικό του τρόπο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σχετικά με την περίοδο του δημοψηφίσματος. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ χαρακτήρισε «μονόπαντο» τον τηλεοπτικό σταθμό, αφού «το παρακάναμε», όμως δεν αμέλησε να υποστηρίξει ότι «ξέραμε πως είχαμε δίκιο».

5848171f1dc524447d8b45ac

Τώρα, αν ο χαρακτηρισμός «μονόπαντος» παίρνει τη θέση της «προπαγάνδας», αφού παρά την ποικιλία ενημερωτικών δελτίων και εκπομπών του σταθμού «ξέφυγε» μία μαζικότατη συγκέντρωση, δηλαδή αυτή του ΟΧΙ στις 29/6, είναι ζητήματα που σηκώνουν μεγάλη κουβέντα. 

«Το 2015, με τα καραγκιοζιλίκια του δημοψηφίσματος εγώ δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στον δρόμο. Μία από τις άδικες κριτικές που έχει δεχθεί ο ΣΚΑΪ όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι ήταν μονόπαντος. Πάντα. Δεν ήταν πάντοτε μονόπαντος. Σε ορισμένες φάσεις το παρακάναμε. Όπως για παράδειγμα στο δημοψήφισμα», είπε ο τηλεπαρουσιαστής και συνέχισε: «Ότι είχαμε δίκιο το ξέραμε. Είναι σαφές. Σας λέγαμε κάποιοι πως το δημοψήφισμα σημαίνει ή τρίτο μνημόνιο ή έξω από το ευρώ. Το «έξω από το ευρώ» τη γλίτωσε, το τρίτο μνημόνιο δεν τη γλύτωσε. Όμως, στην τελική, το θέμα είναι το αποτέλεσμα. Θα το ρίξεις το κορίτσι ή δεν θα το ρίξεις το κορίτσι;»

Για την ιστορία, ο κ. Μπογδάνος  είχε δηλώσει πως θα παραιτηθεί σε περίπτωση που επικρατήσει το «Όχι» στο δημοψήφισμα, ενώ είχε δακρύσει όταν μιλούσε σε ξένο Μέσο για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.


Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…