Για τον Μητσοτάκη το χιόνι…πέφτει το βράδυ (Video)

Μερίδιο ευθύνης στην πλήρη αποτυχία του κυβερνητικού μηχανισμού να διαχειριστεί την κακοκαιρία, επιχείρησε ο Μητσοτάκης να ρίξει..στο χιόνι. Γιατί το χιόνι «συνήθως πέφτει το βράδυ», σύμφωνα με τον ίδιο, άρα επόμενο ήταν να γίνουν λάθη.

Μετά από αυτό εμείς θα αρχίσουμε να ανησυχούμε για το ίδιο το χιόνι, που ακόμη και αυτό φέρεται κάπου να φταίει περισσότερο από τον ίδιο πρωθυπουργό και την κυβέρνηση – Μερίδιο ευθύνης στην πλήρη αποτυχία του κυβερνητικού μηχανισμού να διαχειριστεί την κακοκαιρία, επιχείρησε ο Μητσοτάκης να ρίξει..στο χιόνι. Γιατί το χιόνι «συνήθως πέφτει το βράδυ», σύμφωνα με τον ίδιο, άρα επόμενο ήταν να γίνουν λάθη.

«Ως προς το ζήτημα του χιονιού θέλω να σας πω κι εγώ ότι κανείς μετεωρολόγος δεν προέβλεψε τον όγκο του χιονιού που έπεσε στο κέντρο της Αθήνας. Και σε αντίθεση με άλλες χιονοθύελλες το χιόνι έπεσε μέρα μεσημέρι -συνήθως πέφτει βράδυ- και κανείς μετεωρολόγος δεν είχε προβλέψει ότι θα ρίξει μισό μέτρο στο κέντρο της Αθήνας και στα βόρεια προάστια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκαλώντας έκπληξη με την νέα ευφάνταστη δικαιολογία της έλλειψης προετοιμασίας της κυβέρνησής του απέναντι στον πρόσφατο χιονιά.

Άραγε, στα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας τι ώρα χιονίζει;

Δείτε το βίντεο:

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη γυναικοκτονία: «Κυβέρνηση θεατής σε προαναγγελθέν έγκλημα»

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη γυναικοκτονία: «Κυβέρνηση θεατής σε προαναγγελθέν έγκλημα»

Στην ερώτηση επισημαίνονται «οι ευθύνες της κυβέρνησης και των κρατικών αρχών για ένα έγκλημα που…