Για την Σία Κοσιώνη και τον ΣΚΑΪ φταίνε οι πολίτες που εγκλωβίστηκαν στην Αττική οδό (video)

Για τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ και την Σία Κοσιώνη φταίνε οι ίδιοι οι πολίτες οι οποίοι δεν έβαλαν στις ρόδες των αυτοκινήτων τους τις αντιολισθητικές αλυσίδες

4820477

Για την τεράστια ταλαιπωρία των χιλιάδων πολιτών που παρέμεναν εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό για πάνω από δέκα ώρες, ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΪ, και συγκεκριμένα η Σία Κοσιώνη, έβγαλαν το συμπέρασμα ότι φταίνε… οι ίδιοι οι πολίτες οι οποίοι δεν έβαλαν στις ρόδες των αυτοκινήτων τους τις αντιολισθητικές αλυσίδες.

Την ίδια στιγμή που το επιτελικό κράτος και η κυβερνητική αλαζονεία θάφτηκαν στο χιόνι. Την ίδια στιγμή που δεκάδες πολίτες επιβεβαίωναν ότι η Αττική Οδός δεν τους απηύθυνε καμία προειδοποίηση για την κατάσταση που θα συναντήσουν αν διέλθουν της κεντρικής οδού, η κεντρική παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ επέλεξε για ακόμα μια φορά να στοχοποιήσει τους πολίτες ως υπεύθυνους για τον εγκλωβισμό τους.

Βέβαια μέχρι το βράδυ ακόμα και η Σία Κοσιώνη άλλαξε γνώμη για το ποιος φέρει την ευθύνη για τη συλλογική ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών.

Επεισόδιο με την Αγαπηδάκη μέσα σε εκκλησία: «Πήραν το μικρόφωνο και φώναζαν για τον γάμο των ομόφυλων»

6307815

Επεισόδιο με την Αγαπηδάκη μέσα σε εκκλησία: «Πήραν το μικρόφωνο και φώναζαν για τον γάμο των ομόφυλων»

Η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, την Μεγάλη Πέμπτη βρέθηκε σε εκκλησία στην Ανθούπολη όπου…

Η αιφνιδιαστική δήλωση πολίτη σε ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ: «Θα χάσω τη δίκη του Λεύκοβιτς, είναι βιαστής»

ΕΡΤ

Η αιφνιδιαστική δήλωση πολίτη σε ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ: «Θα χάσω τη δίκη του Λεύκοβιτς, είναι βιαστής»

Η ρεπόρτερ της δημόσιας τηλεόρασης, πραγματοποιώντας ρεπορτάζ για την πασχαλινή έξοδο των πολιτών, ρώτησε τυπικά…

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Έκλεισε το εστιατόριό της στην Κωνσταντινούπολη μετά από 27 χρόνια

ekmetsioglou

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Έκλεισε το εστιατόριό της στην Κωνσταντινούπολη μετά από 27 χρόνια

«Το ρεστοράν μου θυσιάστηκε για τους ουρανοξύστες, όπως μου λένε οι τρεις γιοι μου», περιγράφει…