Newsroom

Newsroom

Για συνταγματική εκτροπή από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο Τραγάκης

Εξαιρετικά επιλεκτική κρίση φαίνεται να έχει ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης χαρακτηρίζοντας «συνταγματική εκτροπή» την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο…

tragaki

Εξαιρετικά επιλεκτική κρίση φαίνεται να έχει ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης χαρακτηρίζοντας «συνταγματική εκτροπή» την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Το ότι θέλουν να προκαλέσουν εθνικές εκλογές επ’ ευκαιρία της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας είναι συνταγματική εκτροπή. Δεν μπορούμε να βάζουμε το χρέος στο θέμα της προεδρικής εκλογής», υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της βουλής ενώ εξέφρασε την άποψη πως μόνο η παρούσα βουλή μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Βεβαίως τα περί «συνταγματικής εκτροπής» …έχει σημασία ένας αντιπρόεδρος της Βουλής να τα αναγνωρίζει και στις εκατοντάδες τροπολογίες και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, μέσω των οποίων νομοθετούν οι μνημονιακές κυβερνήσεις την τελευταία 4ετία, καταργώντας στην πράξη τον κοινοβουλευτισμό, όπως επίσης στο «κουκούλωμα» δικογραφιών που αποστέλλει ο Άρειος Πάγος για τους ημετέρους υπουργούς ακόμα και πρωθυπουργούς, τις συχνές εξόφθαλμες παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη κλπ. κλπ.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…