Newsroom

Newsroom

Για ψεύδη εναντίον του Πάνου Καμμένου κατηγορεί τη Μαρία Σπυράκη η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ

Ψευδή και απαξιωμένα χαρακτηρίζει «τα όσα εκστομίζει η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Καμμένου», η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου.

5a2d569a1dc5241b418b458c

«Γιατί προέρχονται από τη δημοσιογράφο του Mega, που κυριολεκτικά εξαφάνισε την είδηση για την κατάρρευση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος το 2012, με τα αεροσκάφη που πηγαινοέρχονταν κουβαλώντας δισ. ευρώ. Η κ. Σπυράκη αρκέστηκε τότε να “πάρει την είδηση στο μαξιλάρι της”, όπως έχει πει» διευκρινίζει η κ. Παπαδοπούλου.

Σε αυτό το πλαίσιο, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ επισημαίνει πως «και επειδή η κακή μνήμη της δεν βοηθά καθόλου την κ. Σπυράκη, να της θυμίσουμε ότι βουλευτές της Ν.Δ. είναι εκείνοι που έχουν επαφές με μεσάζοντες και εμπόρους όπλων, με τους οποίους είτε συναντώνται σε ταβέρνες, όπως ο κ. Κουμουτσάκος, είτε φωτογραφίζονται και βγάζουν “σέλφι”, όπως ο γνωστός για την… “ευαισθησία” του σε οπλικά συστήματα, Άδωνις Γεωργιάδης».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…