Για ποια ΜΜΕ ετοιμάζει αγωγές και μηνύσεις ο Σαββίδης

Την ώρα που η διαδικασία της χορήγησης τηλεοπτικών αδειών κορυφώνεται, ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να περνάει στην αντεπίθεση και να καταθέτει μηνύσεις εναντίον ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, αύριο Δευτέρα αναμένεται να γίνει η κατάθεση των αγωγών και μηνύσεων από το νομικό επιτελείο του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στενοί συνεργάτες του κ. Σαββίδη έλεγαν σήμερα «συγκεκριμένα ΜΜΕ έχουν επιτεθεί χυδαία προσωπικά στον ίδιο με αφορμή το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών» φωτογραφίζοντας τον ΣΚΑΪ και τον ΑΝΤ1, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα (gazzetta.gr, sdna.gr, sport24.gr).

Οι ίδιοι άνθρωποι του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, τόνιζαν «ο Ιβάν Σαββίδης θα είναι δεδομένο ότι σε όλη αυτή τη διαδικασία μπορούσε, αλλά επέλεξε να μην κάνει καν ενστάσεις απέναντι σε άλλους υποψηφίους και να επικεντρωθεί στον δικό του φάκελο υποψηφιότητας».

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, τα ρεπορτάζ στα οποία αναφέρονται οι άνθρωποι του κ. Σαββίδη, θα τεθούν υπόψη της επιτροπής του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, αλλά και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, και του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά.

Νέες αποκαλύψεις για το ΟΑΚΑ: Χάθηκε το εγχειρίδιο συντήρησης που είχε αφήσει ο Καλατράβα

Νέες αποκαλύψεις για το ΟΑΚΑ: Χάθηκε το εγχειρίδιο συντήρησης που είχε αφήσει ο Καλατράβα

Σε δεύτερη μελέτη για το στέγαστρο Καλατράβα προχωρά το Tεχνικό Eπιμελητήριο-Δέκα χρόνια χωρίς οικοδομική άδεια…