Newsroom

Newsroom

Για κακούργημα ο Λαυρεντιάδης

Νέα 24ωρη προθεσμία ζήτησε μέσω των συνηγόρων του ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης με σκοπό να προσέλθει στον εισαγγελέα Ιωάννη Δραγάτση ώστε να…

Νέα 24ωρη προθεσμία ζήτησε μέσω των συνηγόρων του ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης με σκοπό να προσέλθει στον εισαγγελέα Ιωάννη Δραγάτση ώστε να δώσει εξηγήσεις η οποία τελικά δεν του δόθηκε.

Ο επιχειρηματίας δεν προσήλθε ούτε χθες να δώσει εξηγήσεις στον εισαγγελέα , ενώπιον του οποίου είχε κληθεί ως ύποπτος διάπραξης αξιόποινων πράξεων. Σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία για την υπόθεση της Proton Bank κλείνει με την παραγγελία άσκησης κακουργηματικών ποινικών διώξεων.

Ο επιχειρηματίας είχε διαπραγματευτεί με την τράπεζα για την επιστροφή των δανείων ύψους περίπου 393 εκατομμυρίων ευρώ που ελήφθησαν από εταιρείες εμμέσου ή αμέσου ενδιαφέροντος του, την εποχή που ο ίδιος ήταν πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας και χαρακτηρίζονται ως «επισφαλή». Ωστόσο, η διοίκηση της τράπεζας απέρριψε την προσφορά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας είχε επιστρέψει στην τράπεζα 51 εκατ. ευρώ, από ποσό 700 εκατ. ευρώ που υπολογίζεται το σύνολο των δάνειων σε Proton Bank και νέα Proton Bank.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…