Για "εντυπωσιακά" ευρήματα στην αποθήκη της UBS, μιλούν εισαγγελικές πηγές

Την ικανοποίησή τους για τα στοιχεία που βρέθηκαν στην αποθήκη της ελβετικής τράπεζας UBS στην περιοχή του Ψυχικού εκφράζουν οι οικονομικοί εισαγγελείς, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών. Πρόκειται για στοιχεία που φέρονται να καθιστούν αξιοποιήσιμη τη λίστα Μπόργιανς με τους 10.588 λογαριασμούς Ελλήνων καταθετών που έχει παραδώσει το γερμανικό κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας στο ελληνικό Δημόσιο.

lefta 9 0 1

Την ικανοποίησή τους για τα στοιχεία που βρέθηκαν στην αποθήκη της ελβετικής τράπεζας UBS στην περιοχή του Ψυχικού εκφράζουν οι οικονομικοί εισαγγελείς, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών. Πρόκειται για στοιχεία που φέρονται να καθιστούν αξιοποιήσιμη τη λίστα Μπόργιανς με τους 10.588 λογαριασμούς Ελλήνων καταθετών που έχει παραδώσει το γερμανικό κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας στο ελληνικό Δημόσιο.

Ενώ κυβερνητικοί παράγοντες κρατούν χαμηλούς τόνους, έχοντας υπόψιν την περιορισμένη αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ, οι οικονομικοί εισαγγελείς βάζουν ψηλά τον πήχη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών, οι Αρχές οδηγήθηκαν στην εν λόγω αποθήκη κατόπιν υπόδειξης γυναίκας που προσήχθη το βράδυ της Παρασκευής. 

Τα αποτελέσματα της εφόδου, η οποία έγινε με τη συνδρομή της αστυνομίας, κρίνονται εντυπωσιακά και ιδιαιτέρως αξιοποιήσιμα, αφού ταυτοποιήθηκαν περίπου 200 μεγαλοκαταθέτες στους λογαριασμούς των οποίων διατηρούνταν ποσά που ξεκινούν από το 1,5 εκατομμύριο και αγγίζουν ακόμα και τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ανάμεσά τους φιγουράρουν ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και ανώνυμοι στις αρχές μεγαλοκαταθέτες, οι οποίοι σύντομα θα λάβουν σημειώματα από τους οικονομικούς εισαγγελείς και εάν οι ίδιοι σπεύσουν να καταβάλουν το αντίτιμο τότε θα αντιμετωπιστούν από τη Δικαιοσύνη με επιείκεια.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…