Για άλλη μια φορά διαψεύδεται ο Γεωργιάδης για το Ντυνάν

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσφατα ισχυρίστηκε πως οι εργαζόμενοι όχι μόνο συμφωνούσαν με τη λύση του πλειστηριασμού του Ντυνάν, αλλά το επίμαχο διάστημα εξέδιδαν και ευχαριστήριες ανακοινώσεις. Ως δια μαγείας όμως, οι ανακοινώσεις του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου μόνο τέτοιο περιεχόμενο δεν είχαν, γεγονός που αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως η αλήθεια έχει την έξη να διαψεύδει μονίμως τον πρώην υπουργό Υγείας.

NewsRoom 01/06/2017 | 16:33

του Άγγελου Προβολισιάνου

«Ουδέποτε το Σωματείο επισήμως έβγαλε ευχαριστήρια ανακοίνωση ή επιστολή για τον πλειστηριασμό του Ντυνάν» υποστηρίζουν εκπρόσωποι του ΣΕΝΕΝ (Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν) στο koutipandoras.gr, διαψεύδοντας τον αντιπρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

«Το ΣΕΝΕΝ είναι το μοναδικό και κυρίαρχο Σωματείο εκπροσώπησης όλων των εργαζομένων του νοσοκομείου και ποτέ δεν προέβη σε πανηγυρικές δηλώσεις είτε για την ιδιωτικοποίηση του Κοινωφελούς Ιδρύματος, είτε για το τριμερές μνημόνιο» επισημαίνουν οι ίδιοι, ζητώντας παράλληλα από τον κ. Γεωργιάδη αν έχει έστω και μία τέτοια ανακοίνωση, να την κοινοποιήσει. 

«Θα θέλαμε κι εμείς να δούμε ποια είναι αυτή η ανακοίνωση» καταλήγουν με νόημα. 

Χωρίς να χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι παραπάνω, διαβάστε τις ανακοινώσεις και τα υπομνήματα του Σωματείου: