«Για ακόμη μια φορά, ο κ. Μητσοτάκης επιδίδεται στο προσφιλές της άθλημα της μονταζιέρας»

Για fake news και διαστρέβλωση των δηλώσεών του, σε σχέση με τα όσα είπε για την άμυνα της χώρας, κατηγορεί ο αναπληρωτής τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Τσίπρας τη ΝΔ.  

5484005

 Σε δήλωσή του με την οποία απαντά στον πρωθυπουργό, αναφέρει: «Για ακόμη μια φορά, ο κ. Μητσοτάκης επιδίδεται στο προσφιλές της άθλημα της μονταζιέρας. Απομονώνει, κόβει και ράβει, διαστρεβλώνει. Με μοναδικό στόχο να τροφοδοτήσει τους πιστούς της λίστας Πέτσα, τίτλους fake news. Απευθύνονται σε χαχόλους».

 Ακολούθως επαναλαμβάνει «όσα πραγματικά είπα από το βήμα της Βουλής» ως εισηγητής της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «’Το ζήτημα της εξωτερικής πολιτικής και της πολιτικής ασφάλειας, είναι αυτό που πρέπει να υπηρετεί η άμυνα της χώρας. Η άμυνα της χώρας δεν είναι αυτοσκοπός’. Το αυτονόητο, δηλαδή. Και το επαναλαμβάνω ευθαρσώς: Αυτοσκοπός δεν μπορεί να είναι η ‘Αμυνα, αυτοσκοπός δεν μπορούν να είναι τα εξοπλιστικά, αυτοσκοπός δεν μπορούν να είναι τα Rafale. Αυτά είναι τα μέσα που κάθε φορά πρέπει να εξετάζονται και, όπου είναι αναγκαία, επιλέγονται για τον πραγματικό σκοπό: την ασφάλεια της χώρας, την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας, την υποστήριξη της εξωτερικής μας πολιτικής».

Συνεχίζοντας υποστηρίζει: «Όσοι κομπάζουν για τα έξι επιπλέον ραφάλ και «σοκάρονται» από το αυτονόητο, είναι οι ίδιοι που δήλωναν ότι η κόκκινη γραμμή στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων της χώρας είναι τα έξι ναυτικά μίλια. Αυτό αρκεί. Όλα τα άλλα, απηχούν την αγωνία της ΝΔ για θόρυβο με fake news, προκειμένου να αποπροσανατολίσει από τα πραγματικά προβλήματα, αφήνοντας τον ελληνικό λαό έρμαιο της χειρότερης καθημερινότητας των τελευταίων ετών. Δυστυχώς για τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, η κοινωνία δεν απαρτίζεται από χαχόλους».

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…