Γεροντόπουλος εναντίον Mητσοτάκη για τις δηλώσεις περί ακροδεξιών

Μετά την επίθεση του Α. Σαμαρά, κατά του Κυρ. Μητσοτάκη, ο πρώην φιλο- Σαμαρικός βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Γεροντόπουλος, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό και τον προειδοποιεί για το μέλλον.

5223236 1

Με μια ανάρτηση που στρέφεται ευθέως κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και επί χρόνια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Έβρου Άκης Γεροντόπουλος, στρέφεται εναντίον του για την πρόσφατη τοποθέτηση του στην Βουλή. Ως γνωστόν, ο κ.Μητσοτάκης απαντώντας στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τα συλλαλητήρια που έγιναν κατά της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών, είπε μεταξύ άλλων ότι: «Αυτές οι διαδηλώσεις πράγματι είχαν αρκετά γραφικά στοιχεία και ενδεχομένως να είχαν εμφιλοχωρήσει και κάποιοι θύλακες της ακροδεξιάς»

Ο κ.Γεροντόπουλος, που είχε δώσει  το παρόν στα συλλαλητήρια που έγιναν στην Αθήνα, αντέδρασε μέσω της ανάρτησης του και αναρωτιέται αν ανήκει  στους γραφικούς και ακροδεξιούς

Στην αιχμηρή ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισημαίνει τα εξής: 

«Μετά από αγώνες δεκαετιών μέσα από τις γραμμές της μεγάλης δημοκρατικής μας παράταξης, οι δηλώσεις του κ.Μητσοτάκη στη Βουλή, μας ώθησαν να αναρωτηθούμε μήπως ανήκουμε σε εκείνους τους γραφικούς και ακροδεξιούς που εμφιλοχώρησαν στις συγκεντρώσεις εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών.

Χαιρόμαστε όταν ο Πρωθυπουργός ανοίγει τα χαρτιά του και του υποσχόμαστε ότι τα μάτια της συνείδησής μας θα μένουν πάντα ανοιχτά».

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…