Newsroom

Newsroom

Gerogriniaris: Παραλήρημα

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο! Λαθρομετανάστες σφάζουν, βιάζουν λεηλατούν εις βάρος των Ελλήνων, ακροαριστεροί καίνε την Αθήνα και κάποιοι…

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο!
Λαθρομετανάστες σφάζουν, βιάζουν λεηλατούν εις βάρος των Ελλήνων, ακροαριστεροί καίνε την Αθήνα και κάποιοι απαξιώνουν την αστυνομία!

Ορδές ακραιφνών μουσουλμάνων έχουν καταλάβει το κέντρο της Αθήνας και το υπουργείο προστασίας του πολίτη δεν έχει καν σχέδιο αντιμετώπισης ενδεχόμενης συντονισμένης εξέγερσης αυτών των στοιχείων.

Αλλοδαποί βιαστές προστατεύονται από τις αρχές.

Μουσουλμάνες γυναίκες, λαθρομετανάστριες, περιφέρονται με μπούρκα, εικόνα που προσβάλλει όχι μόνον τον ελληνοχριστιανικό χαρακτήρα της Πατρίδος μας και την αισθητική της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και αυτή την ίδια την αξιοπρέπεια του ανθρώπου, κάτι που θα έπρεπε να απαγορευτεί δια νόμου.

Ομάδες ένοπλων Πακιστανών απαγάγουν σκύλους προκειμένου να τους χρησιμοποιήσουν για τροφή!

Αλλοδαποί γίνονται θύματα ρατσιστικών επιθέσεων και το κράτος δεν ελέγχει καν αν κατείχαν νομιμοποιητικά έγγραφα ή αν λειτουργούσαν παράνομα το κατάστημά τους, ούτε ελέγχονται οι δημόσιοι υπάλληλοι που τυχόν αδράνησαν στον έλεγχο της νομιμότητας τέτοιων καταστημάτων.

Λαθρομετανάστες με λοιμώδεις ασθένειες που κυκλοφορούν ανάμεσα σε υγιείς συνανθρώπους μας.

Οι πλατείες μας καταλαμβάνονται από μουσουλμανικά εξτρεμιστικά στοιχεία.

Η κοινωνική ευαισθησία, η πρόνοια και ο ανθρωπισμός του κράτους εξαντλούνται σε αλλοδαπούς θύματα επιθέσεων όπως πχ η συνδικαλίστρια Κούνεβα την στιγμή που Έλληνες θύματα αναρχοκομμουνιστών αφήνονται στην τύχη τους.

Και όλα αυτά την στιγμή που Έλληνες φορολογούμενοι επιβαρύνονται με το δυσβάστακτο κόστος της μετανάστευσης που αφορά κόστος της διαδικασίας ενσωμάτωσης, κόστος για την στέγασή τους, κόστος για την αντιμετώπιση της αυξημένης λόγω λαθρομετανάστευσης εγκληματικότητας, κόστος για την περίθαλψή τους, κόστος για την τήρηση της δημόσιας τάξης, κόστος για την εκπαίδευσή τους, κόστος για την συμμετοχή τους στα δημόσια αγαθά (ύδρευση, ηλεκτρική ενέργεια κ.α.), κόστος για την ανάπλαση οικιστικών περιοχών οι οποίες υποβαθμίζονται από την αύξηση της εθνοτικής διαφοροποίησης και κόστος για τον επαναπατρισμό τους.

Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, υπάρχει και το δυσβάσταχτο κόστος της περισυλλογής, διάσωσης και υγειονομικής περίθαλψης λαθρομεταναστών που εισέρχονται στα Ελληνικά χωρικά ύδατα προγραμματισμένα να βυθιστούν!

Η πολιτεία μεριμνεί για την άνετη διαμονή των παρανόμων εισβολέων της χώρας μας με την ανέγερση οικισμών υποδοχής λαθρομεταναστών, οι οποίοι θα διαθέτουν θέρμανση, κλιματισμό, κλινοσκεπάσματα, ακόμα και καθρέπτες! Επίσης λαμβάνει μέριμνα ακόμα και για την σίτιση των λαθρομεταναστών αυτών την στιγμή που αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας ψάχνουν στα σκουπίδια για τροφή.

Κέντρα κράτησης και υποδοχής μεταναστών που υποβαθμίζουν όχι μόνο τον δήμο στον οποίο εγκαθίστανται αλλά και τους όμορους δήμους.

Σκέφτεται δε να ανεγείρει τέμενος με σοβαρό κίνδυνο να δημιουργηθούν προστριβές με τους χριστιανούς της περιοχής αφού για παράδειγμα οι μουσουλμάνοι μία ανύπαντρη γυναίκα με το παιδί της θα θέλουν να την λιθοβολίσουν ενώ καταδικάζουν και τον χαρταετό ως αμαρτωλό.

Ύποπτες (τουλάχιστον) οργανώσεις όπως η «Ένωση Αφρικανών Γυναικών» διοργανώνουν εκδηλώσεις προφανώς προπαγανδιστικού πολυπολιτισμικού περιεχομένου με πρόσχημα υπαίθριο παζάρι προς ενίσχυσή τους και το κράτος με απαράδεκτο τρόπο παραχωρεί δημόσιους χώρους που μετατρέπονται έτσι σε χώρους παραβατικότητας παραεμπορίου και φοροδιαφυγής.

Παράνομοι βρεφονηπιακοί σταθμοί λαθρομεταναστών λειτουργούν, προκαλούν προβλήματα υγιεινής και γίνονται κέντρα έκνομων ενεργειών.

Την στιγμή που ο Ελληνικός λαός δεινοπαθεί από την λαίλαπα των λαθρομεταναστών, οι ελληνικές γειτονιές έχουν μετατραπεί σε γκέτο, η Αθήνα υποβαθμίζεται καθημερινώς και τα σχολεία έχουν αλλοιωθεί και υποβαθμιστεί από την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών διοργανώνονται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για θέματα προσφύγων μαθητικοί διαγωνισμοί-πρόκληση με θέμα τον ρατσισμό και την ξενοφοβία! Μάλιστα στους διαγωνισμούς αυτούς μπορούν να συμμετέχουν και ασυνόδευτα παιδιά πρόσφυγες! Καθίσταται σαφές πως επιδιώκεται πολυπολιτισμική προπαγάνδα σε μαθητές του δημοτικού που είναι σε ηλικία διαμόρφωσης χαρακτήρα και εθνικής συνείδησης. Μάλιστα πότε δεν έχει διοργανωθεί μαθητικός διαγωνισμός για τον Ελληνισμό, το 1821, το 1940, την μικρασιατική εκστρατεία και την γενοκτονία των ποντίων, παρά μόνο για τον αντιρατσισμό και τον πολυπολιτισμό!

Καθημερινά πλείστα όσα σχολεία των Αθηνών βιώνουν την ρατσιστική βία λαθρομεταναστών, οι οποίοι έχουν καταστεί πλειοψηφία και με την υποστήριξη γνωστών επαγγελματιών αντιρατσιστών και ανθελλήνων και προσβάλουν τον Ελληνοχριστιανικό χαρακτήρα της ελληνικής παιδείας όπως αποκαλύπτει σε άλλο ένα άρθρο της η έγκριτη εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα.

Με την χορήγηση δε ιθαγένειας υπάρχει κίνδυνος φονταμενταλιστές μουσουλμάνοι που εφαρμόζουν την Σαρία να απαιτήσουν μετά την χορήγηση της ιθαγένειας να εφαρμόζουν τους δικούς τους νόμους που τιμωρεί τις γυναίκες θύματα βιασμών αντί για τους θύτες άνδρες.

Μέσα σε όλα αυτά, από την συχνότητα της ΕΡΤ προβάλλονται τηλεοπτικά προγράμματα που διαπνέονται από το ιδεολόγημα του πολυπολιτισμού γνωστών τηλεπαρουσιαστών το οποίο κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν στην Ελληνική κοινωνία η οποία μαστίζεται από την λαίλαπα των λαθρομεταναστών.

Τρανή απόδειξη πως αναπτύσσεται φονταμενταλιστικό ισλαμικό κίνημα στην Αθήνα είναι όπως παρουσιάζεται στην έγκυρη εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα οι ισλαμιστές που περιφέρονται στο κέντρο των Αθηνών και ασκούν προσηλυτισμό.

Την ίδια στιγμή, μία από τις λίγες τηλεοπτικές εκπομπές με μεγάλη απήχηση στους Έλληνες της χώρας αλλά και της διασποράς, η αναμετάδοση της θείας λειτουργίας κινδυνεύει να καταργηθεί από πιθανή κατάργηση ή συγχώνευση καναλιών της ΕΡΤ.

Ενώ ιστορικές εκπομπές όπως το αρχονταρίκι που είχε στην θεματολογία της ζητήματα ορθοδόξου πνευματικότητας, χριστιανικής ηθικής, εκκλησιαστικής παράδοσης, ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού, και που αποτελούσε μία όαση για τους Έλληνες καταργούνται. Καθίσταται σαφές ότι σε εποχές πνευματικής σήψης όπως οι σημερινές όπου ο πολυπολιτισμικός ολετήρας απειλεί την εθνική συνοχή των Ελλήνων και την ελληνορθόδοξη ταυτότητά μας τέτοια φαινόμενα είναι απαράδεκτα!

Οι φήμες περί κατάργησης των θρησκευτικών από το σχολικό πρόγραμμα έχουν προκαλέσει ανησυχία στην ελληνική κοινωνία. Κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον ελληνοχριστιανικό χαρακτήρα και την συνταγματική αποστολή της σχολικής εκπαίδευσης, η οποία είναι η προαγωγή του εθνικού και θρησκευτικού συναισθήματος των Ελλήνων μαθητών. Όχι μόνο τα θρησκευτικά δεν θα πρέπει να καταργηθούν, αλλά ο καθορισμός της διδακτέας ύλης, του περιεχομένου των βιβλίων και των ωρών διδασκαλίας θα πρέπει να γίνεται σε συνεργασία με την εκκλησία της Ελλάδος και τις θεολογικές σχολές.

Παράλληλα απαράδεκτη κάρτα του πολίτη, απειλεί την υπόσταση της πατρίδας μας ως Ορθόδοξη χριστιανική και ελεύθερη και προσβάλει την εκκλησίας που υπήρξε και παραμένει φρουρός και τροφός του Γένους των Ελλήνων.

Η εκκλησία της Ελλάδος εξωθείται σε οικονομικό μαρασμό.

Ακόμα και οι θρησκευτικές υπηρεσίες στις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας κινδυνεύουν με κατάργηση υπό το βάρος της πολυπολιτισμικής λαίλαπας που βιώνει η πατρίδα μας, κάτι που εάν συμβεί έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη τόσο των Ε.Δ. όσο και των Σ.Α., που είναι στενά συνδεδεμένα στην συνείδηση του ελληνικού λαού με την διαχρονική προάσπιση των ιδεών της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας.

Η πολιτεία αμελεί την υποχρέωση που έχει προς τους Έλληνες και την ιστορία του έθνους να τιμήσει την 29η Μαΐου ως μέρα μνήμης της Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως, ειδικά στην εποχή μας κατά την οποία η ιστορική μνήμη και συνείδηση του Ελληνισμού βάλλεται από διαφόρους εντός και εκτός της Ελλάδος.

Ιατροί προβαίνουν σε διακοπές κύησης χωρίς να είναι υποχρεωμένοι εκ του νόμου να δίδουν έντυπο με τους κινδύνους και τους βιοηθικούς προβληματισμούς.

Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά αυτοαποκαλούμενες ομοφυλοφιλικές κοινότητες προσβάλουν τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας και την προεδρική φρουρά και χλευάζουν το ιστορικό σύμβολο της Ελλάδος και της Δημοκρατίας, τον Έλληνα εύζωνα καθώς χρησιμοποιούν την εικόνα του σε αφίσα με το σύνθημα «είμαστε παντού, Γκέι, Λεσβίες, Αμφί και Τρανς – Athens Pride».

Ομοφυλοφιλικές κοινότητες που διαφημίζονται από φορείς εποπτευόμενους από το κράτος το οποίο τελικά χρηματοδοτεί προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας.

Ακροαριστερές ομάδες δρουν προβοκατόρικα και καπηλεύονται σχεδόν όλες τις μαζικές λαϊκές διαδηλώσεις του Ελληνικού λαού. Όπως αποδεικνύεται από φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στο έγκυρο blog hellas-orhtodoxy τώρα οι ομάδες αυτές της ακροαριστεράς επιχειρούν να προβοκάρουν λαϊκές εκδηλώσεις και να προωθήσουν την φιλομεταναστευτική και ανθελληνική προπαγάνδα τους. Έχουν δε δημιουργήσει οργάνωση-σφραγίδα «Κυριακάτικο σχολείο μεταναστών», ενέργεια πέρα για πέρα προβοκατόρικη και ύποπτη που έχει σκοπό την διάχυση του φιλομεταναστευτικού δηλητήριου εις βάρος των Ελλήνων. Πως επιτρέπει το κράτος τέτοιες ομάδες που δεν εκπροσωπούν κανέναν παρά μόνο τα γελοία ιδεολογήματά τους να μετατρέπουν χώρους λαϊκών διαδηλώσεων σε χώρους ανθελληνικής, αναρχικής και ακροαριστερής προπαγάνδας;

Ακόμα και στα νησιά της χώρας μας παρατηρείται το ανησυχητικό φαινόμενο της ύποπτης συγκέντρωσης ακροαριστερών και αναρχικών, όπως και παλιότερα των δολοφόνων τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη. Τα νησιά μας μετατρέπονται σε χώρους χρήσης ουσιών, παράνομου εμπορίου, παράνομων ενεργειών από νοσταλγούς τρομοκρατικών οργανώσεων και κοινούς κακοποιούς υπό τον τουριστικό μανδύα.

Αναρχικοί προβαίνουν σε αήθεις ανθελληνικές πράξεις που στρέφονται ευθέως κατά του εθνικού συναισθήματος των Ελλήνων.

Καθηγητές δημοτικών σχολείων βάζουν τα παιδιά να τραγουδάνε κομμουνιστικά σοβιετικά εμβατήρια αναλαμβάνοντας τον ρόλο του αριστερού κομισάριου.

Αναρχικές συμμορίες λυμαίνονται σχεδόν καθημερινώς το κέντρο των Αθηνών και φτάνουν στο σημείο να δολοφονήσουν αθώους Έλληνες εργαζόμενους.

Την στιγμή που η χώρα μας βάλλεται από παντού και σε κάθε επίπεδο, γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας προάγει σε τηλεοπτική διαφήμιση ως γλώσσα τα greeklish προσβάλλοντας την γλώσσα μας που είναι μια από τις ομορφότερες στον κόσμο στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών και μειώνοντας τις προσπάθειες για την προστασία της.

Εθνικά μνημεία όπως του Λεωνίδα και των 300 στις Θερμοπύλες περιθωριοποιούνται λόγω του ότι η κατασκευή του νέου αυτοκινητοδρόμου άφησε εκτός διαδρομής το μνημείο και το κράτος κωφεύει στις αιτήσεις των πολιτών για μεταφορά του μνημείου ώστε να είναι ορατό στους ταξιδιώτες.

Τούρκοι επιχειρηματίες έχουν αναπτύξει ανησυχητική δράση, φθάνοντας στο σημείο να σχεδιάζουν την εξαγορά Ελληνικών τραπεζών.

Ταυτόχρονα διοργανώνονται εκθέσεις βραβευμένων Τούρκων καλλιτεχνών, εκδηλώσεις όχι μόνο ύποπτες αλλά και επικίνδυνες, με συνδιοργανωτή μάλιστα το Ελληνικό κράτος.

Και όλα αυτά την στιγμή που οι συνεχείς προκλήσεις από τους παραχαράκτες της ιστορίας κορυφώνονται με την αήθη και υβριστική για τον Ελληνισμό πράξη ανέγερσης αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ύψους 22 μέτρων από τους σκοπιανούς.

Ξέρω πως είναι απίθανο να κάθισες να διαβάσεις όλες αυτές τις ανοησίες χωρίς να φρίξεις.
Και προχώρησες κατευθείαν εδώ, να διαβάσεις κάποιου είδους εξήγηση.
Τρελάθηκε ο “γέρος” και γράφει όλα αυτά;
Αλήθεια, εσύ, κάποιον που εκφράζει όλες αυτές τις απόψεις, όχι μία από αυτές, όλες ανεξαιρέτως, πως θα τον χαρακτήριζες;
Νομίζω πως ο καλύτερος χαρακτηρισμός θα ήταν παραληρηματικός.

Από το Βικιλεξικό:

παραλήρημα ουδέτερο

 1. ο ασυνάρτητος και χωρίς νόημα λόγος, ο οποίος αποτελεί σύμπτωμα ορισμένων οργανικών ή ψυχικών παθήσεων, παραμιλητό
  τρομώδες παραλήρημα
 2. η φλυαρία
  θεατρικό παραλήρημα
 3. (μεταφορικά) ο λόγος ο οποίος χαρακτηρίζεται από φανατισμό και έλλειψη ειρμού ή η κατάσταση υστερίας και βίαιου ενθουσιασμού
  εθνικιστικό παραλήρημα 

Όχι, δεν τρελάθηκα, ούτε με έπιασε κάποιο παραλήρημα.

Λογοκλοπή είναι όλο το κείμενο και ευχαριστώ τον συγγραφέα του Άδωνι Γεωργιάδη για την ευγενική του κίνηση να το καταθέσει ως ερωτήσεις του στην βουλή.

Από όλο το παραπάνω κείμενο άλλαξα ελάχιστα σημεία.

Αν δεν με πιστεύεις, δεν έχεις παρά να κάνεις μια βόλτα ξανά στο παραπάνω κείμενο και να το κοιτάξεις λίγο πιο προσεκτικά.

Στο τέλος κάθε παραγράφου η τελεία είναι link που θα σε οδηγήσει στην σχετική ερώτηση όπως αυτή έγινε στην βουλή των Ελλήνων.

Ο λόγος που δεν το έκανα πιο εμφανές ήταν για να κρατήσω την προσοχή σου στο κείμενο, είναι πιστεύω σημαντικό να διαβάσεις έστω ορισμένα από όλα αυτά τα διαμάντια.
Και αυτά είναι λίγα μόνο από αυτά που έχει πει.

Αυτόν τον βουλευτή επέλεξαν μερικές χιλιάδες συμπολίτες μας να τους εκπροσωπεί στην βουλή.

Όμως αυτό δεν είναι το χειρότερο.

Αν ήταν απλά ένας γραφικός βουλευτής μεταξύ 300 γνωστικών θα προκαλούσε απλά το γέλιο.

Δυστυχώς είναι πολύ περισσότερα.

Και κυρίως είναι ο βουλευτής που σχεδόν αποκλειστικά από την ημέρα που εντάχθηκε στη Νέα Δημοκρατία την εκπροσωπεί στα ΜΜΕ.

Την Νέα Δημοκρατία του σχεδόν 30% που κυβερνάει την χώρα με την στήριξη των “προοδευτικών” του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ.ΑΡ.

Και δεν είναι καν ο εκφραστής ακαραίων θέσεων σε μία κεντροδεξιά Νέα Δημοκρατία.

Είναι ο εκφραστής των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά, και ανήκει στον σκληρό πυρήνα στελεχών όπως ο Μάκης Βορίδης, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο Θάνος Πλεύρης, με γνωστό παρελθόν και παρόν.

Αυτοί πλέον, όχι μόνο εκφράζουν την Νέα Δημοκρατία προς τα έξω, αλλά καθορίζουν και την ατζέντα εκ των έσω.

Και μην γελιέσαι, όλη αυτή η παρέα ελάχιστες πραγματικές ιδεολογικές διαφορές έχει με τον Άδωνι Γεωργιάδη και καθόλου δεν διαφωνεί με όλα τα παραπάνω παραληρηματικά.

Να τους χαίρεσαι νοικοκυραίε μου, δεν σε κρίνω.

Προσπαθώ μόνον να σου δείξω το αληθινό τους πρόσωπο.

Το φανερό τουλάχιστον, γιατί όταν κάποιος καταθέτει όλα αυτά τα απίθανα φανερά και επισήμως στην βουλή, δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να λέει στον κλειστό του κύκλο, ή ποιές μπορεί να είναι οι κρυφές του σκέψεις και επιδιώξεις.

Πηγή: http://gerogriniaris.blogspot.gr

Τα link για πιο εύκολη ανάγνωση στην σειρά με την οποία εμφανίζονται ως παράγραφοι:

 1. Σφάζουν, βιάζουν, λεηλατούν.
 2. Εξέγερση μουσουλμάνων
 3. Προστασία βιαστή Πάρου
 4. Απαγόρευση μπούρκας
 5. Πακιστανοί αρπάζουν σκυλιά
 6. Μαχαιρωμένος αλλοδαπός και ερώτηση για νομιμότητα καταστήματος
 7. Λαθρομετανάστες και μεταδοτικές ασθένειες
 8. Καταλήψεις πλατειών από εξτρεμιστικά στοιχεία
 9. Προστασία Ελλήνων vs αλλοδαπής συνδικαλίστριας Κούνεβα
 10. Οικονομικές συνέπειες λαθρομετανάστευσης
 11. Κόστος διάσωσης αλλοδαπών (κορυφαίο όσο και απίστευτο, ούτε η ΧΑ δεν έχει τολμήσει να θέσει τέτοιο θέμα)
 12. Κέντρο υποδοχής (μέχρι και καθρέπτες!)
 13. Κέντρο υποδοχής 2 (υποβαθμίζονται μέχρι και οι όμοροι δήμοι!)
 14. Τέμενος (λιθοβολισμοί, χαρταετός, ό,τι να ναι…)
 15. Ένωση Αφρικανών Γυναικών (ύποπτη…)
 16. Παιδικός σταθμός, “έκνομες ενέργειες”
 17. Προκλητικός (!!) μαθητικός διαγωνισμός
 18. Προκλήσεις μουσουλμάνων σε σχολείο (σύμφωνα με την Ελεύθερη Ώρα)
 19. Μουσουλμάνοι, βιασμοί, whatever…
 20. Πολυπολιτισμική προπαγάνδα ΕΡΤ (φυλές της Αθήνας)
 21. Ισλαμιστές προσυλιτίζουν (μέσω έγκριτης Ελεύθερης Ώρας)
 22. Μη χάσουμε την θεία λειτουργία!
 23. Αρχονταρίκι
 24. Ενδεχόμενη κατάργηση θρησκευτικών
 25. Κάρτα του πολίτη (σιγά που θα έλλειπε αυτό)
 26. Οικονομικός μαρασμός εκκλησίας
 27. Ενδεχόμενη κατάργηση παπάδων σε Ε.Δ. και Σ.Α.
 28. Μνήμη αλώσεως Κωνσταντινουπόλεως
 29. Διακοπές κύησης
 30. Προσβολή Ε.Δ από αφίσα Athens Pride
 31. ΚΕΕΛΠΝΟ χορηγός Athens Pride
 32. Φιλομεταναστευτικό δηλητήριο από το Κυριακάτικο σχολείο μεταναστών (από τα καλύτερα)
 33. Γαύδος, αναρχοκομμουνιστές, παραβατικότητα, κορυφαίο!
 34. “Κομισάριος” καθηγητής μουσικής
 35. Αναρχικοί τρομοκράτες (βρήκε τρόπο να κολλήσει το πανεπιστημιακό άσυλο)!
 36. Greeklish
 37. Καρακορυφαίο, “αιτείται την μεταφορά του μνημείου του Λεωνίδα”!
 38. Τούρκοι εξαγοράζουν το ΤΤ (αναρωτιέμαι τώρα πως θα αλλάξει βιολί αλλά δεν αμφιβάλλω πως θα το κάνει να φαίνεται πανεύκολο)
 39. Έκθεση Τούρκων καλλιτεχνών
 40. Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Σκόπια

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Βανδή: Έξαλλη η δήμαρχος του Τσεσμέ καλεί το κοινό να μην την γιουχάρει – «Δεν μπορεί να κατεβάσει τη σημαία μας και την αφίσα του Ατατούρκ» (video)

InCollage 20240718 103916645

Βανδή: Έξαλλη η δήμαρχος του Τσεσμέ καλεί το κοινό να μην την γιουχάρει – «Δεν μπορεί να κατεβάσει τη σημαία μας και την αφίσα του Ατατούρκ» (video)

«Η κυρία πρέπει να εγκαταλείψει αμέσως τα σύνορα αυτής της πόλης. Με ηρεμία, με ψυχραιμία»,…