Newsroom

Newsroom

Γεροβασίλη: Παράδοξο να αντιδρά η Ν.Δ. για τον Β. Πολύδωρα

«Παράδοξο» χαρακτήρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, το γεγονός ότι η Ν.Δ. αντιδρά στην υποψηφιότητα του Β. Πολύδωρα για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ.

58172dc81dc52454678b484a

«Το παράδοξο δεν είναι να αντιδρούν οι άνθρωποι της Αριστεράς, το παράδοξο είναι να αντιδρά η Ν.Δ., με την έννοια ότι ο κ. Πολύδωρας υπήρξε βουλευτής της και την υπηρέτησε από διάφορες θέσεις. Εκεί είναι το παραδοξο», δήλωσε στον ΣΚΑΪ.

Τόνισε ακόμη ότι η πρόταση για τον Βύρωνα Πολύδωρα «δεν ήταν μία πρόταση παραταξιακής λογικής αλλά εντάσσεται σε μια προσπάθεια να ανοίξει ένα συναινετικό πεδίο για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, που είναι συνταγματική επιταγή και ανάγκη».

Ανέφερε στη συνέχεια πως η κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε έναν διάλογο «που θα συμβάλει στο να αποκατασταθεί η νομιμότητα και η συνταγματικότητα στη χώρα». «Ας καταθέσει ο καθένας τις απόψεις του», πρόσθεσε εν όψει της σημερινής Διάσκεψης των Προέδρων στη Βουλή.

Αναφορικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή της μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης του ΣτΕ για τον νόμο Παππά η κ. Γεροβασίλη είπε ότι καλώς εξέφρασε την άποψή της.

«Το άρθρο 14 του Συνταγματος μου επιτρέπει να λέω την άποψή μου εφόσον τηρώ τους νόμους. Δεν είπα αν οι δικαστές είναι καλοί και αν το ΣτΕ είναι σοβαρό, έκρινα μια απόφαση και τα αποτελέσματα που θα έχει», συμπλήρωσε και στον ίδιο τόνο σημείωσε: «Και οι κρίνοντες κρίνονται, αρκεί να τηρούνται οι νόμοι. Το περιεχόμενο της δήλωσής μου να κριθεί».

Ερωτηθείσα αν η κρίση του Ανωτάτου Δικαστηρίου αποτελεί ήττα για την κυβέρνηση, η κυβερνητική εκπρόσωπος παρατήρησε ότι είναι άπειροι οι νόμοι που έχουν ψηφιστεί και έχουν κριθεί αντισυνταγματικοί και ότι «δεν ηττήθηκαν οι κυβερνήσεις για νόμους που κρίθηκαν αντισυνταγματικοί».

Ακόμη, υποστήριξε το θέμα έγινε μείζον γιατί εμπλεκόμενοι είναι το κράτος και τα κανάλια που είχαν το βήμα να το αναδείξουν. «Δεν έτυχε της ίδιας δημοσιότητας όταν έκρινε το ΣτΕ ότι το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο είναι παρανομο και αντισυνταγματικό», συνέχισε.

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…