Newsroom

Newsroom

Γερμανός ΥΠΕΞ: "Συνεχίστε στον ίδιο δρόμο"

Να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο κάλεσε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, ο γερμανός υπουργός…

stainmayer

Να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο κάλεσε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Βάλτερ Στάινμαγιερ σε συνάντηση που είχαν την Παρασκευή το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο γερμανός ΥΠΕΞ αναμένεται να συναντηθεί και με εκπροσώπους της αντιπολίτευσης, όπως ο ίδιος δήλωσε.

Ο κ. Στάινμαγιερ δεν άφησε περιθώρια χαλάρωσης του προγράμματος. «Είχαμε μια μακρά συζήτηση με τους κύριους Σαμαρά και Βενιζέλο. Διαπιστώνω ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τον δρόμο όπως τον έχουν ξεκινήσει, γνωρίζοντας το πολιτικό κόστος και τους κινδύνους που ενέχει», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών.

«Η δουλειά που θα επιτελεστεί θα είναι προς όφελος όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης», σημείωσε και είπε ότι στην Αθήνα θα συναντήσει και εκπροσώπους της αντιπολίτευσης για πιο πλήρη εικόνα των συνθηκών και της πολιτικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα.