Γερμανία: Συναγερμός στο Άαχεν – Πληροφορίες για ομήρους σε νοσοκομείο

Οι γερμανικές αρχές έχουν αποκλείσει την περίμετρο του νοσοκομείου, ενώ ζητούν από τους περαστικούς να απομακρυνθούν από την περιοχή

0 Possible threat situation

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση σε περιοχή της πόλης Άαχεν, στην Γερμανία, όπου υπάρχουν αναφορές πως προσωπικό και ασθενείς κρατούνται όμηροι


Οι γερμανικές αρχές έχουν αποκλείσει την περίμετρο του νοσοκομείου, ενώ ζητούν από τους περαστικούς να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Σύμφωνα με το γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο T Online, εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξέλιξη μια επικίνδυνη κατάσταση εντός του νοσοκομείου, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.Σύμφωνα με τον ίδιο, η αστυνομική επιχείρηση οδήγησε σε εκτεταμένους οδικούς και σιδηροδρομικούς περιορισμούς.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι είδαν αστυνομικούς εξοπλισμένους με βαρύ εξοπλισμό, όπως κράνη, προστατευτικά γιλέκα και πολυβόλα, προκαλώντας τους έντονη ανησυχία για την βαρύτητα του περιστατικού. Τα ακριβή κίνητρα και η ταυτότητα των εμπλεκομένων παραμένουν αδιευκρίνιστα, όπως και η κατάσταση των πιθανών ομήρων.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…