Newsroom

Newsroom

Γερμανία: Ομηρία σε εμπορικό κέντρο της Δρέσδης – Εκκένωση εμπορικού κέντρου

Πολλά γερμανικά μέσα, ανάμεσά τους και η Bild, μετέδωσαν ότι άνδρας, οπλισμένος με πιστόλι, έχει καταφύγει σε κατάστημα εμπορικού κέντρου, αφού προηγουμένως άνοιξε πυρ στους χώρους ραδιοφωνικού σταθμού στην Δρέσδη.

5821ac6f1dc524952c8b4612

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιείται αυτή την ώρα, στο κέντρο της Δρέσδης καθώς υπάρχουν υποψίες για ομηρία από ένοπλο άνδρα να βρίσκεται σε εξέλιξη σε εμπορικό κέντρο της πόλης, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ανάμεσά τους και η Bild, μεταδίδουν ότι άνδρας, οπλισμένος με πιστόλι, έχει καταφύγει σε κατάστημα εμπορικού κέντρου, αφού προηγουμένως άνοιξε πυρ στις εγκαταστάσεις ραδιοφωνικού σταθμού Radio Dresden της πόλης.

Η αστυνομία εκκένωσε εμπορικό κέντρο και την ευρύτερη περιοχή στο κέντρο της Δρέσδης στο πλαίσιο επιχείρησης για την αντιμετώπιση πιθανής σύλληψης ομήρων, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Ο 40χρονος ένοπλος σκότωσε μία γυναίκα πριν καταφύγει στο εμπορικό κέντρο, σύμφωνα με την Bild, που δεν διευκρινίζει τον τόπου του φόνου.

Η αστυνομία αρχικά, δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες αυτές, αλλά κάλεσε τους πολίτες να αποφύγουν το κέντρο της πόλης.

Μετά από μερικές ώρες η αστυνομία της Γερμανίας ανακοίνωσε στο Twitter πως «Λήξη συναγερμού! Η κατάσταση ομηρείας στην Δρέσδη έληξε» και πρόσθεσε ότι δύο άνθρωποι που φαίνεται ότι είναι αβλαβείς βρίσκονται στην φροντίδα της.

 

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…