Newsroom

Newsroom

Γερμανία: Αστυνομικοί εκτέλεσαν άτομο στη μέση του δρόμου – Κρατούσε μαχαίρι

Την ίδια μέρα εκκένωσαν σταθμό

german

Ο φόβος για τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γερμανία και γενικότερα σε πολλά σημεία της Ευρώπης είναι τεράστιος, ήδη χθες εκκενώθηκε σιδηροδρομικός σταθμός μετά από απειλή για βόμβα, ενώ όπως αναφέρουν πολλά μέσα υπήρξε και ακόμα ένα περιστατικό όπου η αστυνομία εκτέλεσε άτομο στη μέση του δρόμου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως λέγεται ο 49χρονος άνδρας κρατούσε μαχαίρι και οι αρχές του έλεγαν να το αφήσει και δεν τους άκουσε. Όταν κινήθηκε προς το μέρος τους αυτοί τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Ήδη έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων για την πράξη αυτή των αρχών, στην περιοχή στο κρατίδιο της Βάδης – Βυρτεμβέργης, με την κόρη του θύματος να λέει ότι ο πατέρας της ήταν ψυχικά ασταθής και η αστυνομία το ήξερε αυτό.

Γερμανία: Συναγερμός σε σιδηροδρομικό σταθμό – Υπήρξε απειλή για βόμβα

Μεγάλη αναστάτωση την ημέρα των Χριστουγέννων στη Γερμανία, καθώς ύστερα από τηλεφώνημα για βόμβα οι αρχές αναγκάστηκαν να κλείσουν σιδηροδρομικό σταθμό για λόγους ασφαλείας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Bild, αυτός ο σταθμός είναι βρίσκεται στο Μπίλεφελντ και η αστυνομία τον εκκένωσε σχετικά γρήγορα, περικυκλώνοντας τον και στέλνοντας τους επιβάτες να βρουν άλλον τρόπο να πάνε στον προορισμό τους, καθώς μέχρι να είναι απολύτως σίγουροι δεν θα κινείται τίποτα εκεί.

Σημειώνεται ότι η Γερμανία, αλλά και πολλά μέρη της Ευρώπης είναι σε κατάσταση συναγερμού για περίπτωση τρομοκρατικού χτυπήματος.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…