Γερμανία: 20χρονος Ιρακινός κατηγορείται για φόνο 14χρονης και βιασμό 11χρονης

Ένας Ιρακινός μετανάστης που κατηγορείται για τον βιασμό και τη δολοφονία μιας 14χρονης Γερμανίδας, θεωρείται επίσης ύποπτος για τον βιασμό και μιας 11χρονης σε ένα κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Βισμπάντεν, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τις εισαγγελικές αρχές.

Ο 20χρονος Άλι Μπασάρ φέρεται ότι βίασε το μικρό κορίτσι τον Μάρτιο ενώ την κακοποίησε σεξουαλικά και δύο μήνες αργότερα μαζί με έναν 14χρονο Αφγανό.

Η αστυνομία έχει συλλάβει τον 14χρονο ως ύποπτο. Μέχρι τώρα θεωρείτο μάρτυρας στην υπόθεση της δολοφονίας της 14χρονης Σουζάνα Φέλντμαν.

Οι ιρακινές αρχές απέλασαν τον Μπασάρ στη Γερμανία στις 9 Ιουνίου, μετά τη σύλληψή του από τις κουρδικές δυνάμεις ασφαλείας. Ο 20χρονος είχε φύγει από τη Γερμανία στις αρχές του ίδιου μήνα μαζί με συγγενείς του. Είχε φτάσει στη χώρα στο αποκορύφωμα της μεταναστευτικής κρίσης, το 2015 και είχε καταθέσει αίτηση να του χορηγηθεί άσυλο, η οποία όμως απορρίφθηκε τον Δεκέμβριο του 2016.

Ο Άλι Μπασάρ είχε θεωρηθεί από την αρχή ύποπτος για τον βιασμό της 11χρονης Γερμανίδας, όμως η έρευνα που είχε διεξαχθεί τότε δεν είχε καταλήξει πουθενά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, στον βιασμό της 11χρονης εμπλέκεται και ένας αδελφός του, ηλικίας 13 ετών, ο οποίος έχει φύγει και αυτός για το Ιράκ.

Ο Μπασάρ έχει ομολογήσει τον φόνο της 14χρονης, ισχυριζόμενος ότι ήταν μεθυσμένος, όμως αρνείται ότι την βίασε.

Νάσος Ηλιόπουλος για αποκάλυψη Documento: Νόμος Παπαθανάση για τα στελέχη και τους φίλους του Μητσοτάκη

Νάσος Ηλιόπουλος για αποκάλυψη Documento: Νόμος Παπαθανάση για τα στελέχη και τους φίλους του Μητσοτάκη

Ο Νάσος Ηλιόπουλος επιτίθεται με στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την υπόθεση του αν. υπουργού…

Μετρό και Σιδηρόδρομος: Στο βωμό της εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων

Μετρό και Σιδηρόδρομος: Στο βωμό της εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων

Στο επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής, βρίσκεται η ικανοποίηση των συμφερόντων των ιδιωτών που κατασκευάζουν τα…