Newsroom

Newsroom

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Τι απαντά μετά τον χαμό για το μπλουζάκι με τον Κρέοντα

Η απάντηση που έδωσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μέσω social media μετά τον χαμό που δημιουργήθηκε για το μπλουζάκι με τον Κρέοντα

4630613

Μια ξεκάθαρη απάντηση αποφάσισε να δώσει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μετά τον σάλο που προκλήθηκε με αφορμή τη φωτογραφία με το μπλουζάκι για τον Κρέοντα.

Αρχικά, υπενθυμίζεται ότι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης τράβηξε μια φωτογραφία κρατώντας στα χέρια του ένα μπλουζάκι, στο οποίο αναγραφόταν η φράση «Κρέοντα γα@@@αι». Μάλιστα, στη λεζάντα χρησιμοποίησε την εξής αμφιλεγόμενη: «Τώρα που τελειώνουν οι παρατάσεις και δεν φοβάμαι μην με εκδικηθεί ο ρόλος, μπορώ να το πω».

 

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης – Η απάντηση του ηθοποιού

Λίγο αργότερα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έδωσε τη δική του απάντηση, μέσα από τα Social Media.

Όπως έγραψε ο ίδιος: «Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ωστόσο εγώ έκανα απλά χιούμορ με τον ρόλο μου. Όπως και τόσοι άλλοι στο παρελθόν. Αν εννοείτε ότι λόγω τραγικότητας δεν μπορούμε να αστειευόμεθα, τότε διαφωνώ. Την σοβαροφάνεια την αντιπαθώ. Προτιμώ την σοβαρότητα και σας βεβαιώ ότι προσέγγισα τον ρόλο με απόλυτη σοβαρότητα. Αν άρεσε ή όχι είναι άλλο θέμα. Ωστόσο θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να αυτοσαρκάζομαι όσο και όποτε θέλω».

 

 

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή