Newsroom

Newsroom

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Όταν έμεινα άνεργος το έριξα στην κηπουρική» (video)

«Υπήρξε διάστημα που μείναμε άνεργοι και εγώ και η Μπέσσυ, έψαχνα οποιαδήποτε δουλειά να φέρνω κάτι στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

σκιαδαρεσης

Συνέντευξη στο “Πάμε Δανάη” και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Μίλησε για την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Μαύρο Ρόδο», τον έρωτα του για τη Μπέσσυ Μάλφα και τη σχέση του με τα μίντια μέσα στα χρόνια.

«Υπήρξε διάστημα που μείναμε άνεργοι και εγώ και η Μπέσσυ, έψαχνα οποιαδήποτε δουλειά να φέρνω κάτι στο σπίτι, κι επειδή δε βρήκα το έριξα στην κηπουρική.Με τη Μπέσσυ γνωρίστηκα σε μία δουλειά, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη μάτια, την κυνήγησα, ήταν αμοιβαίο, άλλα ο καθένας κράταγε τον εγωισμό του. Θυμάμαι ένας φίλος μου γνωστός σκηνοθέτης, ο Γιάννης Οικονομίδης, μου κράταγε τσίλιες για να γράψω στο κουδούνι της στιχάκια που μας άρεσαν», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και πρόσθεσε:

«Δεν επιδιώκαμε να κάνουμε τρία παιδιά, ο γιος μας ήρθε οκτώ χρονιά μετά. Κάναμε τρεις φορές τεστ για να καταλάβουμε πως δεν είναι ψέμα. Αισθανόμουν αρκετά μεγάλος για να ξαναγίνω πατέρας, άλλα τώρα ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε το γιο μου, γιατί τα κορίτσια έχουν φύγει από το σπίτι». 

Για τη σχέση του με τα ΜΜΕ σχολίασε: «Τα μίντια, έκτος από τη μεμονωμένη ιστορία που είχα με ένα έντυπο, γενικά δεν μου έχουν φερθεί άσχημα. Αφού έκανα το σήριαλ “Suburra”, εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφίες, κρύβοντας ότι είναι από τη δουλειά, με τίτλο “ο Σκιαδαρέσης στο κρεβάτι με… “. Έκανα αγωγές τότε και δικαιώθηκα, αποζημιώθηκα για όσα δημοσιεύτηκαν και για τους τίτλους της εφημερίδας και έγινε αποκατάσταση».

Για το “Μαύρο Ρόδο”, ο ηθοποιός είπε: Η παράγωγη μου έδωσε να διαβάσω το σενάριο του “Μαύρου Ρόδου”, είχα να επιλέξω ανάμεσα από 3-4 ρόλους και εγώ επέλεξα τον Λευτέρη. Ο Λευτέρης ήταν διαφορετικός από αυτά που έκανα τα τελευταία χρόνια, ήσυχος άνθρωπος, κάλος πατέρας, πικραμένος, χωρίς να κάνει πολλή φασαρία στη σειρά. Ο Λευτέρης έχει απωθήσει από τη μνήμη του το θάνατο της γυναίκας του, το έχει θεωρήσει ατύχημα και έτσι έχει ησυχάσει τη συνείδηση του για τη δίκη του ευθύνη».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…