Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια για τον Φιλιππίδη»

Τη νέα σοβαρή καταγγελία από ηθοποιό κατά του Πέτρου Φιλιππίδη για  ξυλοδαρμό, επιβεβαίωσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο ηθοποιός είπε ότι ήταν παρών την ώρα του συμβάντος και μίλησε για ανεξήγητη έκρηξη του Πέτρου Φιλιππίδη. «Υπήρξε μια ανεξήγητη για τους υπόλοιπους έκρηξη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος επετέθη στον άνθρωπο και χάρη στην παρέμβαση των υπολοίπων τον σταματήσαμε για να μην συμβούν τα χειρότερα», είπε ο ηθοποιός μιλώντας στο Mega. 

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης υποστήριξε πως, αν κληθεί, θα καταθέσει στις Αρχές. «Αν χρειαστεί, βεβαίως, εννοείται πως θα καταθέσω, δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια».

Πάντως ο Πέτρος Φιλιππίδης από την πλευρά του, απάντησε με εξώδικο, χαρακτηρίζοντας ψευδείς και συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς.

Η υπόθεση

Ακόμα μια υπόθεση που αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη έφερε στην επιφάνεια ο δικηγόρος Γιώργος Γεραρής υποστηρίζοντας πως πρόκειται για μια νέα καταγγελία κατά του ηθοποιού που έγινε από άνδρα ηθοποιό και δεν αφορά σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση, αλλά σωματική κακοποίηση.

Ο δικηγόρος μιλώντας το πρωί στο MEGA αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη κατά του πελάτη του σε μία θεατρική παράσταση που είχε ανέβει το χρονικό διάστημα 2013 – 2015 όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης σκηνοθετούσε και έπαιζε στην παράσταση «Φον Δημητράκης».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο εν λόγω ηθοποιός ήταν σε δεινή οικονομική κατάσταση προτού κληθεί να συμμετάσχει στην παράσταση και ο Πέτρος Φιλιππίδης τον προειδοποίησε «μεταξύ σοβαρού κι αστείου» ότι θα τρώει ξύλο σε μια συγκεκριμένη σκηνή.