Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια για τον Φιλιππίδη»

Τη νέα σοβαρή καταγγελία από ηθοποιό κατά του Πέτρου Φιλιππίδη για  ξυλοδαρμό, επιβεβαίωσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

skiadaresis 0

Ο ηθοποιός είπε ότι ήταν παρών την ώρα του συμβάντος και μίλησε για ανεξήγητη έκρηξη του Πέτρου Φιλιππίδη. «Υπήρξε μια ανεξήγητη για τους υπόλοιπους έκρηξη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος επετέθη στον άνθρωπο και χάρη στην παρέμβαση των υπολοίπων τον σταματήσαμε για να μην συμβούν τα χειρότερα», είπε ο ηθοποιός μιλώντας στο Mega. 

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης υποστήριξε πως, αν κληθεί, θα καταθέσει στις Αρχές. «Αν χρειαστεί, βεβαίως, εννοείται πως θα καταθέσω, δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια».

Πάντως ο Πέτρος Φιλιππίδης από την πλευρά του, απάντησε με εξώδικο, χαρακτηρίζοντας ψευδείς και συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς.

Η υπόθεση

Ακόμα μια υπόθεση που αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη έφερε στην επιφάνεια ο δικηγόρος Γιώργος Γεραρής υποστηρίζοντας πως πρόκειται για μια νέα καταγγελία κατά του ηθοποιού που έγινε από άνδρα ηθοποιό και δεν αφορά σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση, αλλά σωματική κακοποίηση.

Ο δικηγόρος μιλώντας το πρωί στο MEGA αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη κατά του πελάτη του σε μία θεατρική παράσταση που είχε ανέβει το χρονικό διάστημα 2013 – 2015 όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης σκηνοθετούσε και έπαιζε στην παράσταση «Φον Δημητράκης».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο εν λόγω ηθοποιός ήταν σε δεινή οικονομική κατάσταση προτού κληθεί να συμμετάσχει στην παράσταση και ο Πέτρος Φιλιππίδης τον προειδοποίησε «μεταξύ σοβαρού κι αστείου» ότι θα τρώει ξύλο σε μια συγκεκριμένη σκηνή.

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή