Γερασιμίδου για εκλογές: «Κι εγώ διάσημη είμαι, γιατί δεν ήρθατε να με δείξετε που πήγα να ψηφίσω;» (video)

«Να πούμε και τίποτα σοβαρό, μη δείχνετε τώρα ποιοι διάσημοι πήγαν να ψηφίσουν», σχολίασε η Ελένη Γερασιμίδου.

γερασιμιδου

Η Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας (22/05) και έκανε τη δική της τοποθέτηση για τις βουλευτικές εκλογές.

Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός και υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, ενώ δεν άφησε ασχολίαστα και τα lifestyle ρεπορτάζ στη σκαλέτα της εκπομπής.

«Αυτά είναι που περνάνε πολύ και στα Facebook και τα λοιπά. Συγγνώμη αλλά εγώ λέω τα πράγματα όπως είναι. Σε αυτό το ούζο που έγινε ήταν πολύ μεγάλες προσωπικότητες, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν, ούτε τον Σερίφη, ούτε την Κατερίνα.

Απλά αυτό προβάλλεται περισσότερο», ανέφερε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου για τη συμμετοχή των Σερίφη-Στικούδη στη συνάντηση των μελών του ΚΚΕ μία ημέρα πριν τις εκλογές.

«Εμένα αυτού του είδους η επικοινωνία δεν είναι του γούστου μου», τονίζει η ηθοποιός.

Λίγο αργότερα και μετά την προβολή του ρεπορτάζ για τη Βάνα Μπάρμπα από την ημέρα των εκλογών, η Ελένη Γερασιμίδου θέλησε να παρέμβει και σχολίασε: «Ε να πούμε και τίποτα. Μη λέμε τώρα ποιοι διάσημοι πήγαν να ψηφίσουν… κι εγώ διάσημη είμαι, γιατί δεν ήρθατε εκεί να με βγάλετε φωτογραφίες;».

Αμέσως μετά στην εκπομπή προβλήθηκε ρεπορτάζ για την Ευγενία Μανωλίδου και το γεγονός ότι η ίδια ήταν μέλος της εφορευτικής επιτροπής σε εκλογικό τμήμα του Αμαρουσίου.

«Και τι έγινε που ήταν εφορευτική επιτροπή; Και η κόρη μου ήταν αλλά όχι για μένα. Ήταν για το Κομμουνιστικό Κόμμα. Χαίρω πολύ που είναι σύζυγος του Άδωνι», σχολίασε η Ελένη Γερασιμίδου.

 

Σάμος: Τρία χρόνια μετά τον σεισμό δεν έχει γίνει επισκευή στο μεγαλύτερο δημοτικό σχολείο

samos

Σάμος: Τρία χρόνια μετά τον σεισμό δεν έχει γίνει επισκευή στο μεγαλύτερο δημοτικό σχολείο

Οι εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσε ο εγκέλαδος, οι οποίες μέχρι και σήμερα δεν έχουν φτιαχτεί,…