Επιμένει ο Γεραπετρίτης παρά τα sms: «Δεν γνωρίζω τον Φουρθιώτη – Δεν τον έχω συναντήσει» (video)

Επιμένει ο Γεραπετρίτης να δηλώνει ότι δεν γνώριζε τον Φουρθιώτη - Τι είπε για τα sms και για την φύλαξη του υπόδικου παρουσιαστή

Με περίσσιο θράσος, για πολλοστή φορά ο κ. Γεραπετρίτης επιμένει να υποστηρίζει δημοσίως ότι δεν γνώριζε τον κ. Φουρθιώτη, δηλώνοντας ότι δεν τον έχει συναντήσει ποτέ στη ζωή του και πως η επικοινωνία με τα sms, ήταν μια τυπική επικοινωνία που δεν δείχνει κάποιας μορφής οικειότητα.

Γεραπετρίτης για Φουρθιώτη: «Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ»

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, δήλωσε ότι: «τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον έχω συναντήσει ποτέ στην ζωή μου, δεν τον γνωρίζω ούτε κατ’ όψη».

Σε ότι αφορά τα sms που έχουν δημοσιοποιηθεί απάντησε πως: «τα μηνύματα είναι τυπικά και δεν δείχνουν οικειότητα και αναφέρονται σε θέματα για τον σταθμό που εκπροσωπεί. Όταν έρχονται αναφορές στην Διοίκηση, θα πρέπει να απαντώνται».

Επιπλέον, ο ίδιος συμπλήρωσε ότι: «Απερρίφθησαν όλα τα αιτήματα τα οποία υπέβαλλε. Η ίδια η Διοίκηση, όταν διαπίστωσε σοβαρές παρατυπίες στα όσα δήλωνε, διαβίβαζε τον φάκελο για έλεγχο από τον ΣΕΠΕ και την Εθνική Αρχή Διαφάνειας και ακολούθως κατατέθηκε στον Εισαγγελέα».

Σε ότι αφορά την φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη από αστυνομικούς, ο κ. Γεραπετρίτης σημείωσε πως «το κάθε αίτημα αξιολογείται από μια ειδική επιτροπή της Αστυνομίας. Δεν θα μπορούσα εγώ να αξιολογήσω ποιος έχει κίνδυνο ζωής. Όταν προέκυψαν όλα αυτά τα ζητήματα, υπήρξαν γρήγορα αντανακλαστικά, που οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση».

Τέλος, ο Υπουργός Επικρατείας επέλεξε να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι έχει προχωρήσει σε «πολιτική υιοθεσία» του Μένιου Φουρθιώτη για να πλήξει την Κυβέρνηση.

 

Δοκιμή για… Αρμαγεδδώνα: Η NASA χτύπησε αστεροειδή για να αλλάξει την πορεία του

AP - NASA Αστεροειδης Διμορφος

Δοκιμή για… Αρμαγεδδώνα: Η NASA χτύπησε αστεροειδή για να αλλάξει την πορεία του

Διαστημόπλοιο-καμικάζι έπεσε με ταχύτητα η οποία ξεπερνούσε τα 20.000 χιλιόμετρα την ώρα πάνω στον αστεροειδή…