Γεραπετρίτης: Ανοιχτό το «παράθυρο» επιστροφής Μπογδάνου (video)

Συγχωροχάρτι Μαξίμου στο αντι-κομμουνιστικό παραλήρημα Μπογδάνου - Ανοιχτό παράθυρο επιστροφής για το αγαπημένο παιδί του Μαξίμου 

4963509

Δεν πέρασε ούτε ένα εικοσιτετράωρο από τη στιγμή που διαγράφηκε ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, και η κυβέρνηση δια του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, άφησε εντελώς ανοιχτό το σενάριο της επιστροφής του.

Όλα δείχνουν πως το βράδυ της Τρίτης υπήρξε ένα πλούσιο πολιτικό παρασκήνιο γεμάτο εντάσεις και αντιπαραθέσεις μεταξύ της καραμανλικής πτέρυγας, που ως και σήμερα χειροκροτεί την αρχηγική εμφάνιση Δένδια, και των ακροδεξιών της δεξιάς πολυκατοικίας, που από το πρωί της Τετάρτης δεν χάνουν την ευκαιρία να βγαίνουν σε τηλεοπτικά πάνελ για να πετάξουν καρφιά στον ίδιο τον Υπουργό Άμυνας.

Ευλόγως, λοιπόν, το Μαξίμου βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση προσπαθώντας να βάλει «τάξη» σε μια ασίγαστη ένταση μεταξύ των δυο πολιτικών ρευμάτων, μια ένταση που οδήγησε στη χθεσινή πρωτοφανή κλιμάκωση.

Παράθυρο ευκαιρίας για Μπογδάνο 

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο Γιώργος Γεραπετρίτης σε πρωινή εμφάνιση στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, κληθείς να σχολιάσει τη διαγραφή Μπογδάνου, άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να δοθεί συγχωροχάρτι στον βουλευτή και να επιστρέψει στο κυβερνητικό σχήμα.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος σε ερώτηση για ενδεχόμενη επιστροφή«είναι ένα πολύπλευρο δυναμικό σκηνικό, εδώ βλέπουμε ότι υπάρχουν πολύπλευρες μετεγγραφές μεταξύ διαφορετικών πολιτικών σχηματισμών, ετερόκλητων, βλέπουμε συμμαχίες μεταξύ συνδυασμών που δεν θα το περίμενε κανείς. Είναι προφανές και μέσα στο πλαίσιο ενός δυναμικού πολιτικού παιγνιδιού ότι το οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον».

Δικαιώνονται λοιπόν οι πολιτικές εκτιμήσεις που θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να βρίσκεται εγκλωβισμένος στις πολιτικές θέσεις των ακροδεξιών της Νέας Δημοκρατίας. Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει στο κυβερνητικό σχήμα τρεις Υπουργούς που προέρχονται από την ακροδεξιά. Δικαιώνονται, επίσης, και όσοι έλεγαν ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι το αγαπημένο παιδί του Μαξίμου.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…