Newsroom

Newsroom

Γεωργιάδης vs. Ψαριανός: «Δεν μπορώ τα γιλέκα του» έλεγε ο Άδωνης το 2010

«Με ενοχλεί πάρα πολύ το στυλ του», «Μόνο η βλακεία είναι ανίκητη». Οι απόψεις του ενός για τον άλλο προδιαγράφουν μια πολύ ενδιαφέρουσα συγκατοίκηση στην Πειραιώς.

4693015

Μπορεί τώρα ο Γρηγόρης Ψαριανός να φλερτάρει με τη Νέα Δημοκρατία, όμως, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, οι σχέσεις με τον αντιπρόεδρο του κόμματος θα είναι δύσκολες.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί οι σχέσεις μεταξύ Γρηγόρη Ψαριανού και Άδωνη Γεωργιάδη δεν ήταν οι καλύτερες στο παρελθόν.

Για παράδειγμα ο Άδωνης δεν άντεχε τα γιλέκα του Γρηγόρη, ενώ λέει και πως διαφωνούσε μαζί του στα 3/4 όσων έλεγε. Βουλευτιλίκι με 1/4 συμφωνίας θα κλείσουν τώρα; Εκτός αν οι απόψεις τους ήρθαν πιο κοντά τα τελευταία χρόνια.

«Εγώ Σπύρο τον λέω», έλεγε ο Ψαριανός, ως γνήσιος αντικομφορμιστής που είναι. Δεν τα μπορεί τα συμβατικά ονόματα. «Διαφωνούμε σε όλα», εξηγούσε.

«Υπάρχει ένα πρόβλημα με τους ακροδεξιούς, άλλοι είναι αστείοι, άλλοι είναι σοβαροί … όλα μπορούν να συζητηθούν μόνον η βλακεία είναι ανίκητη», έλεγε ο Γρηγόρης Ψαριανός για τον μελλοντικό του(;) αντιπρόεδρο Άδωνη Γεωργιάδη.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…