Newsroom

Newsroom

Γεωργιάδης: «Θα μπορούσα να έχω αποφύγει τη βάφτιση»

«Βλέποντας εκ των υστέρων το μέγεθος της αντίδρασης θα μπορούσα να το είχα αποφύγει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

5207550 1

«Μπορεί και να έχω κάνει και λάθος στο θέμα της βάπτισης αλλά δεν είναι δυνατόν να με κατηγορούν για πλαστογράφηση του συγκεκριμένου εγγράφου» δήλωσε στα  Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνης Γεωργιάδης για το θέμα που έχει δημιουργηθεί και τις τελευταίες ημέρες μονοπωλεί τις πολιτικές ειδήσεις.

«Βλέποντας εκ των υστέρων το μέγεθος της αντίδρασης θα μπορούσα να το είχα αποφύγει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Μετά το σάλο που ξέσπασε και την ειδική άδεια που παρουσίασε ως δικαιολογητικό της τέλεσης του μυστηρίου , ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δήλωσε «το να μου ασκήσει κάποιος κριτική για το αν έπρεπε να δεχθώ να είμαι νονός στη συγκεκριμένη βάπτιση, είναι μια θεμιτή κριτική και πιθανόν και να μην έπρεπε».

«Δεν λεω ότι τα κάνουμε όλα τέλεια, μπορεί να έχω κάνει και λάθος. Βλέποντας εκ των υστέρων το μέγεθος της αντίδρασης θα μπορούσα να το είχα αποφύγει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Από την πλευρά της, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη πρόσφερε την απόλυτη στήριξη της κυβέρνησης στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Κληθείσα να απαντήσει κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών εάν θεωρεί πως ο υπουργός ανάπτυξης πρέπει να ανακαλέσει όσα ψευδή είπε για τον αδερφό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν σαφής: «Όχι δεν το θεωρώ», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση σχετικά με το ποιά είναι η διάταξη με την οποία πήρε άδεια να πάει στην περίφημη βάπτιση ο Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά και αν θεωρεί ούτως ή άλλως σωστή αυτή την κίνηση η κυβέρνηση, η εκπρόσωπος αρκέστηκε να πει: «Στο ίδιο θέμα έχει απαντήσει ο κ. Γεωργιάδης και απάντησε και χτες εκτενώς στην τοποθέτησή του στη Βουλή».