Γεωργιάδης: «Λυπάμαι που είναι μόνο 5.000 ευρώ το πρόστιμο στα μαγαζιά κι όχι πολύ μεγαλύτερο»

Ότι θα «ξανασκεφτεί» το πρόστιμο των 5.000 ευρώ και το κλείσιμο των επτά ημερών στα μαγαζιά όπου δεν τηρούνται τα μέτρα κατά του κορονοϊού γιατί του φαίνονται λίγα, ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιαδης 

5077398

«Χθες το βράδυ αναγκαστήκαμε να κλείσουμε κάποιο κέντρο. Πιάσαμε ένα κέντρο στην Αττική, με πάρα πολύ κόσμο, όλοι όρθιοι να χορεύουν, χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο. Το κλείσαμε για 7 ημέρες κι επιβάλαμε πρόστιμο 5.000 ευρώ. Οι νόμοι ισχύουν για όλους. Δεν μπορεί κάποιοι να κάνουν ότι δε βλέπουν», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΙ.

«Λυπάμαι που είναι μόνο 5.000 ευρώ το πρόστιμο και επτά μέρες κλείσιμο, και όχι πολύ μεγαλύτερο, θα το ξανασκεφτώ», ανέφερε χαρακτηριστικά για τα μαγαζιά που με τα νέα κυβερνητικά μέτρα για τους εμβολιασμούς οφείλουν να κάνουν σαρωτικούς ελέγχους στους πελάτες, καλύπτοντας τα κενά των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους.

Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στο μίνι lockdown που επιβλήθηκε στη Μύκονο, το οποίο και αναμένεται να αρθεί καθώς σε δύο μόλις ημέρες μετά τους περιορισμούς, πρόλαβαν και είδαν… βελτίωση!

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…