Α. Γεωργιάδης - Α. Λοβέρδος: Στο ίδιο ναζιστικό έργο πανομοιότυποι «θεατές»

Ο γνωστός τηλεπωλητής Άδωνις Γεωργιάδης και νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ (θα τρίζουν τα κόκαλα του... «εθνάρχη») δήλωσε στον ΣΚΑΪ σχετικά με την Χρυσή Αυγή και την απόφαση του δικαστηρίου της 7ης Οκτωβρίου 2020: «Είναι μια ποινική διαδικασία και εγώ δεν έχω ανακατευτεί ποτέ. Θα ακούσω την απόφαση και τότε θα το σχολιάσουμε όπως πρέπει». 

Μαθηματικός 07/10/2020 | 16:26

Ο έτερος «Καππαδόκης» Ανδρέας ο επονομαζόμενος και Λοβέρδος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, "ιεροφάντης" της ..... Δημοκρατίας (τρομάρα του) δήλωσε στο Liberal: «έχουμε ανθρωποκτονία, έναν άνθρωπο που δολοφονήθηκε. Όταν μία υπόθεση σαν κι αυτή βρίσκεται στη Δικαιοσύνη και σε αυτό το επίπεδο της απονομής της, η πολιτική δεν έχει καμία θέση. Δεν έχει καμία θέση σε σχέση με τη λήψη της απόφασης».

Και οι δύο αστέρες της πολιτικής χρησιμοποιούν τη Δικαιοσύνη κατά το δοκούν, ως φύλλο συκής, για να κρυφτούν (από τί άραγε;).

Είναι οι ίδιοι που κατήγγειλαν δικαστές και εισαγγελείς με μηνύσεις και ξεφωνητά περί πολιτικής σκευωρίας και “συμμοριών” στην υπόθεση Novartis.

Είναι ο Λοβέρδος που έλεγε τον Φεβρουάριο του 2013 (λίγο πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα): «Γιατί να μας προβληματίζει το γεγονός ότι ανεβαίνει κάποιος που κάνει, με τρόπο ακτιβίστικο, πολιτική πάνω σε αυθεντικά προβλήματα. Νομίζω ότι μετά τη μεταπολίτευση είναι το πρώτο κίνημα που γεννιέται αυθεντικά»!

Είναι ο πρωταθλητής της κωλοτούμπας Γεωργιάδης που διαφήμιζε στις τηλεπωλήσεις του τα αντισημιτικά βιβλία του πατρός Πλεύρη!

“Ναι Ανδρέα μου”, “Συμφωνώ Άδωνί μου” ακούγεται τελευταία όλο και πιο συχνά στα κοινοβουλευτικά έδρανα.

Ο “γάμος” είναι προ των πυλών... ακτιβιστικά μιλώντας! Τα "στέφανα" ποιός θ' αλλάξει;