Γεωργιάδης: Αφού ο Τζιτζικώστας φοβάται, ας έρθει ο Βορίδης σε debate μαζί μου

Ποιός θα το περίμενε; Ο Άδωνις Γεωργιάδης άνοιξε πόλεμο εναντίον του άλλοτε φίλου και συνοδοιπόρου του σε ΛΑ.Ο.Σ και ΝΔ, Μάκη Βορίδη, μετά τη δήλωση υποστήριξης του τελευταίου στον Απόστολο Τζιτζικώστα για την εκλογή αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία. Με δήλωσή του, ο πρώην υπουργός Υγείας κάλεσε με σαφώς ειρωνική διάθεση το Μάκη Βορίδη σε debate, για να εκπροσωπήσει τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας που "φοβάται".

adonis voridis 3

Ποιός θα το περίμενε; Ο Άδωνις Γεωργιάδης άνοιξε πόλεμο εναντίον του άλλοτε φίλου και συνοδοιπόρου του σε ΛΑ.Ο.Σ και ΝΔ, Μάκη Βορίδη, μετά τη δήλωση υποστήριξης του τελευταίου στον Απόστολο Τζιτζικώστα για την εκλογή αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία. Με δήλωσή του, ο πρώην υπουργός Υγείας κάλεσε με σαφώς ειρωνική διάθεση το Μάκη Βορίδη σε debate, για να εκπροσωπήσει τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας που “φοβάται”.

Μιλώντας στον ιστότοπο “parapolitika.gr”, ο Άδωνις Γεωργιάδης ερμήνευσε την υποστήριξη Βορίδη στον Τζιτζικώστα ως κίνηση πανικού μπροστά την άνοδο της δικής του υποψηφιότητας. Μίλησε επίσης για “στημένες δημοσκοπήσεις”.

“Η προφανής άνοδος της υποψηφιότητας μου, που αποδεικνύεται σε όλες τις συγκεντρώσεις με την αθρόα προσέλευση του κόσμου, παρά τις στημένες δημοσκοπήσεις, δημιούργησαν πανικό στο επιτελείο του κ. Τζιτζικώστα” είπε και συνέχισε εξαπολύοντας τα πυρά του προς το Μάκη Βορίδη:

“Η δήλωση του κ. Βορίδη, ότι ο μόνος που έθεσε κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στην ατζέντα την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς αποτυπώνει τον πολιτικό στόχο αυτής της κίνησης, δεδομένου ότι είμαι ο μόνος που έχω θέσει ευθέως το συγκεκριμένο θέμα, σε αντίθεση με τον κ. Τζιτζικώστα που δεν το έχει καν ψελλίσει”.

Για να πάει στην… ειρωνική πρόσκληση σε debate: “Eίμαι πρόθυμος ωστόσο, αφού ο κ. Τζιτζικώστας φοβάται το debate, να στείλει τον κύριο Βορίδη και να συζητούμε όλα αυτά τα θέματα”.

ΦΩΤΟ: ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, eurokinissi

Απίθανο βίντεο – Η Microsoft «ζωντάνεψε» την Μόνα Λίζα και την έκανε να «τραγουδήσει» ραπ

μονα

Απίθανο βίντεο – Η Microsoft «ζωντάνεψε» την Μόνα Λίζα και την έκανε να «τραγουδήσει» ραπ

Η Microsoft επέλεξε αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο για να παρουσιάσει τις δυνατότητες του νέου εργαλείου…

Σ.Κασσελάκης: «Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα – Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια»

κασσε παπανωτας

Σ.Κασσελάκης: «Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα – Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια»

«Να δούμε αν ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του από…