Newsroom

Newsroom

Γεωργία Μπίκα: Από θύμα βιασμού τώρα…. κατηγορούμενη για ηθική αυτουργία σε αρπαγή

Τι άλλο θα δούμε... η Γεωργία Μπίκα κατηγορείται μαζί με άλλα 4 άτομα μετά από μήνυση του διοργανωτή του περιβόητου πάρτι

EK MPIKA

Όλα μπορούν να συμβούν στην Ελλάδα και από τη μια μέρα στην άλλη οι θύτες να γίνουν θύματα και το αντίστροφο.

Η Γεωργία Μπίκα που η υπόθεσή έγινε ευρύτερα γνωστή όταν κατήγγειλε τον βιασμό της από γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς του 2022, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, τώρα βρέθηκε κατηγορούμενη.

Ειδικότερη η Γεωργία Μπίκα είναι κατηγορούμενη για ηθική αυτουργία σε αρπαγή μετά από μήνυση του διοργανωτή του περιβόητου πάρτι.

Η 26χρονη  κατέστη κατηγορούμενη – μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα και μεταξύ αυτών ο τότε εργοδότης της – έπειτα από μήνυση για αρπαγή και ξυλοδαρμό που είχε υποβάλει ο φερόμενος ως διοργανωτής του επίμαχου πάρτι.

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει εκτός από την πράξη της αρπαγής σε βαθμό κακουργήματος, αδικήματα όπως σωματικές βλάβες και εξύβριση.

Η καταγγελλόμενη αρπαγή – σύμφωνα με τον μηνυτή – είχε γίνει μετά την έναρξη της ποινικής έρευνας για την κύρια καταγγελία περί βιασμού. Κατόπιν αστυνομικής έρευνας η (νέα) δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις.

Τα πέντε κατηγορούμενα πρόσωπα παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον 6η τακτική ανακρίτρια και πήραν ρητή προθεσμία. Στην ανακρίτρια εμφανίστηκε και η 26χρονη, συνοδευόμενη από τον συνήγορό της.