Newsroom

Newsroom

Γεννηματά: Δεν «έφαγα» τον Λοβέρδο – Γιατί ρωτάτε μόνο εμένα και όχι Τσίπρα – Μητσοτάκη;

«Απλώς αξιοποιώ όλα τα στελέχη της Κοινοβουλευτικής μου Ομάδας», υποστήριξε

2312988

Συνέντευξη στον ΑΝΤ1 παραχώρησε σήμερα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, στη σκιά των εξελίξεων που δημιουργούνται στο ΠΑΣΟΚ μετά την αντικατάσταση του Ανδρέα Λοβέρδου από τη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του κινήματος.

Όσον αφορά την αντικατάσταση του Ανδρέα Λοβέρδου, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής σημείωσε: «Δεν “έφαγα” κανέναν Λοβέρδο. Απλώς αξιοποιώ όλα τα στελέχη της Κοινοβουλευτικής μου Ομάδας. Έχω μία δυναμική Κοινοβουλευτική Ομάδα με πολλές ικανότητες. Η επιλογή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου είναι αποκλειστική ευθύνη του προέδρου του κόμματος. Το ίδιο έκανε και ο κύριος Μητσοτάκης πριν από λίγες μέρες, το ίδιο έκανε και ο κύριος Τσίπρας πριν από λίγες μέρες. Δεν του είπε κανένας “γιατί έφαγες τον τάδε”, “γιατί έφαγες τον άλλον”. Μόνο εμένα ρωτάτε. Το σημειώνω κι αυτό».

Σε ερώτηση έαν σχετίζεται η απόφασή της με πρόθεσή του κ. Λοβέρδου να διεκδικήσει την εσωκομματική εξουσία, η κ. Γεννηματά αρνήθηκε κατηγορηματικά λέγοντας πως «ποτέ δεν λειτούργησα με τέτοια μέτρα και σταθμά μικρότητας. Προσπαθώ να αξιοποιώ στο έπακρο τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής». Επιπλέον, υποστήριξε ότι δεν είναι πρόβλημα στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής και απέδωσε τη μεγέθυνση του ζητήματος σε κανάλια που «δημιουργούν ένα θέμα εκ του μη όντος και στο Μέγαρο Μαξίμου, που ενοχλούνται γιατί το Κίνημα Αλλαγής έχει βγάλει αυτήν την περπατησιά, έχει τεκμηριωμένο λόγο, δεν μιλάει λαϊκίστικα, είναι πιο σκληρή και πιο αποτελεσματική η κριτική που κάνουμε στην κυβέρνηση». «Τους πονάει περισσότερο. Πονάει το ότι μιλάμε για μία πρόταση εξουσίας ολοκληρωμένη για την επόμενη μέρα. Γιατί ξέρουν ότι οι επιπτώσεις της πολιτικής τους χτυπά την πόρτα κάθε οικογένειας και σε λίγο τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα», πρόσθεσε.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…