Γεννηματά: Δεν είχε αυταπάτες ο Τσίπρας – H ΝΔ είχε τις δικές της αυταπάτες στα Ζάππεια

Στην κυβέρνηση αλλά και στην αξιωματική αντιπολίτευση επιτέθηκε η Φώφη Γεννηματά, από το βήμα της συνδιάσκεψης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

573715df1dc52404388b45cc

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για δύο πόλους που αλλητροφοδοτούνται και τόνισε ότι οι ομοιότητες στη στάση της Δεξιάς και του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τυχαίες.

«Και ο δύο τους χέρι – χέρι καταψήφιζαν και κατήγγειλαν όσο ήταν αντιπολίτευση. Λίγο πριν τις εκλογές η ΝΔ παρουσίαζε τις δικές της δήθεν αυταπάτες στα Ζάππεια και ο ΣΥΡΙΖΑ στο περίφημο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Μετά την ανάληψη των καθηκόντων και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν στροφή στην πραγματικότητα, με την διαφορά ότι στον κ. Τσίπρα χρειάστηκαν 6 μήνες και 17 ώρες παραπάνω δήθεν διαπραγμάτευσης. Και βεβαίως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ χέρι – χέρι σε αγαστή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια αποσιωπούν τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ 2004-2009, λες και δεν υπήρξε ποτέ», τόνισε η κ. Γεννηματά.

Ακόμη, επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργού, τονίζοντας ότι «ο κ. Τσίπρας δεν είχε αυταπάτες. Όλα ήταν μια προσπάθεια απάτης και εξαπάτησης όλων και κυρίως του ελληνικού λαού». «Ξέρεις κάτι, αφού με ψήφισες και τον Σεπτέμβριο μισή ντροπή δική μου μισή δική σου! Ε όχι κ. Τσίπρα, όλη η ντροπή είναι αποκλειστικά δική σας!», ανέφερε άλλο σημείο της ομιλίας της.

«Ο κ. Τσίπρας απλώς αλλάζει καπέλα ανάλογα με τις υποσχέσεις που αφειδώς μοιράζει. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να φορέσει οποιαδήποτε καπέλο και να δώσει οποιαδήποτε υπόσχεση αρκεί να γαντζωθεί στην εξουσία. Η εξουσία είναι το μεγάλο ιστορικό πλυντήριο καθώς τα ξεπλένει όλα! Αυτό δεν είναι Αριστερά!», τόνισε ακόμη και επιτέθηκε και στους «αριβίστες» και τους «καριερίστες», που διαφώνησαν δήθεν με τα μνημόνια και «ψηφίζουν σήμερα, με τα δυο τους χέρια τα μνημόνια Τσίπρα – Καμμένου. Και σαν να μην έφτανε αυτό σφυρίζουν αδιάφορα όταν ο πρόεδρος της Κ.Ο που ανήκουν, τους λέει συνεχώς κατάμουτρα ότι αυτοί συγκαταλέγονται σε αυτούς που συμμετείχαν στην καταστροφή της χώρας».


Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…