Newsroom

Newsroom

Γενέθλια ημέρα για το Documento

Tο Documento κλείνει 6 χρόνια ερευνητικής παρουσίας στον χώρο των ΜΜΕ.

documento

Και να λοιπόν, που προστέθηκε ένας ακόμα χρόνος, στην εφημερίδα Documento. Ένας ακόμη χρόνος προς τέρψιν όλων εκείνων που θέλουν μια δημοσιογραφία μαχητική, και δεν εξαρτάται από δημόσιες σχέσεις. Το Documento κλείνει 6 χρόνια ερευνητικής παρουσίας στον χώρο των ΜΜΕ, με μοναδικό του όπλο τους αναγνώστες του, για να συνεχίσει να αποκαλύπτει τα σκάνδαλα της κυβέρνησης των «αρίστων» που ευαγγελίζεται τη «φίμωση» του Τύπου, φτάνοντας μέχρι και τις υποκλοπές.

Τα φετινά γενέθλια του Documento, έχουν την δική τους ξεχωριστή σημασία στον απόηχο των συγκλονιστικών αποκαλύψεων με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, καθώς μια τέτοια μέρα (19.11.2016) όταν βγήκε το πρώτο φύλλο της εφημερίδας ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση για να χάσουν τον υπνο τους οι «άριστοι». Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

Παρά τον διαρκή πόλεμο που δέχθηκε τη εφημερίδα από την κυβέρνηση για να κλείσει, οι άνθρωποι της εφημερίδας (Δημοσιογράφοι-διοικητικό προσωπικό) αλλά και ο εκδότης-δημοσιογράφος-Κώστας Βαξεβάνης, με πείσμα συνεχίζουν να εκθέτουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Και όλα αυτά χάρις στη σχέση του με τους αναγνώστες, με όλους εσάς που μας στηρίζετε ηθικά και υλικά. Μια σχέση που στηρίζεται στο τρίπτυχο ενημέρωση – συμμετοχή – αντίκτυπος.

Ένας ακόμη χρόνος για το Documento που στο αυριανό Κυριακάτικο φύλλο του προχωρά σε μια ακόμη συγκλονιστική αποκάλυψη για τις ταυτόχρονες παρακολουθήσεις από ΕΥΠ και Predator .

Στο Documento σβήνοντας ακόμη ένα κερί γενεθλίων κρατάμε πάντα αναμμένη τη σπίθα της αλήθειας σε κάθε σελίδα μας, απαθανατίζουμε την αλήθεια γυμνή, γι’ αυτό κάποιοι θα συνεχίζουν να σοκάρονται. Συνεχίζουμε όπως μας ξέρετε, ψάχνοντας την αλήθεια και αναδεικνύοντας την αξία της

 

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε…

 

 

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…