Newsroom

Newsroom

Γελοιοποιήθηκαν στην ορκωμοσία: Μητσοτάκης και υπουργοί φορούσαν μάσκες, οι ιερείς όμως όχι

Για την έκρηξη των κρουσμάτων όμως συνεχίζεις να φταις... εσύ!

5125185

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης και η εικόνα μέσα από το Προεδρικό Μέγαρο ήταν τουλάχιστον τραγελαφική, αν όχι επικίνδυνη…

Από τη μία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπουργοί και πολιτικοί με μάσκες στο πρόσωπο, από την άλλη οι ιερείς της εκκλησίας χωρίς μάσκες και στη μέση η ελληνική κοινωνία που συνεχίζει να μάχεται την πανδημία και ταυτόχρονα να κατηγορείται ως υπεύθυνη για την αναζωπύρωση του κορονοϊού.

FDFSDFSD 4 6 3 7 9 2 2 10 1 17 11

Λίγη ώρα πριν ο Κυριάκος Μηστοτάκης μιλούσε για το “εθνικό εμβόλιο” … “το ελληνικό φιλότιμο”, κάνοντας λόγο για το ότι οι Ελληνες πρέπει να φορούν μάσκες και να τηρούν τις αποστάσεις και τα άλλα μέτρα για τον κορονοϊό.

Στα σημαντικά της ημέρας… ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελαροπούλου και παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ορκίστηκαν σήμερα από τον Επίσκοπο Ωρεών κ. Φιλόθεο, οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί.

Ως αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, ως αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο Νικόλαος Παπαθανάσης, ως υφυπουργός Υγείας, η Ζωή Ράπτη και ως υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο Νικόλαος Ταγαράς.