Γέλιο μέχρι δακρύων στο Twitter για το νέο προεκλογικό σποτ του Άδωνη

Αν δεν το είδατε ακόμα, μην το χάσετε

αδωνις

Σοβαρά ερωτήματα για την ικανότητα του να παραμείνει στην κεντρική πολιτική σκηνή, αποτελεί η κίνηση του Άδωνη Γεωργιάδη, να δημιουργήσει το πρώτο του προεκλογικό σποτ για τις εθνικές εκλογές 21ης Μαΐου που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν και ο ίδιος είχε προαναγγείλει το νέο του χτύπημα… κανείς δεν περίμενε ότι θα το τερμάτιζε…τόσο πολύ.

αδονις σποτ

 

«Το ξέρω, αποτελώ στόχο. Ε και;» αναφέρει ο ίδιος στην εισαγωγή του σποτ και στη συνέχεια επιχειρεί έναν απολογισμό της θητείας του στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Οι χρήστες του Τwitter όπως ήταν φυσικό δεν του χαρίστηκαν, ειδικά μάλιστα όταν επέλεξε να χρησιμοποιήσει  υην αριστουργηματική μουσική του Nino Rota, ”The Godfather” για  να πλαισώσει το βίντεο του.   Πολλοί ήταν εκείνοι που έβαλαν μπρος τη φαντασία, το χιούμορ, την εφευρετικότητά τους, αλλά και το ταλέντο στο μοντάζ και τα αποτελέσματα ήταν, αν μη τι άλλο ξεκαρδιστικά.

Κασσελάκης: Χειμαρρώδης παρέμβαση με πολλούς αποδέκτες – «Ας μη γίνω ποτέ πρωθυπουργός αν πρέπει να συνεργαστώ με το σύστημα»

6254398

Κασσελάκης: Χειμαρρώδης παρέμβαση με πολλούς αποδέκτες – «Ας μη γίνω ποτέ πρωθυπουργός αν πρέπει να συνεργαστώ με το σύστημα»

Πολλούς αποδέκτες είχε το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη στα social media