Γέλια μέχρι δακρύων προκαλεί η φωτογραφία – τρολάρισμα στον "συμπέθερο" του Τσε Γκεβάρα Θάνο Τζήμερο

Από χθες το βράδυ όταν ο Θάνος Τζήμερος αποκάλυψε αρχικώς μέσω Facebook και αργότερα στη συνέντευξή του στον Θέμο Αναστασιάδη την εξ αγχιστείας συγγένειά του με τον Τσε Γκεβάρα, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει φωτιά.

583d4eae1dc524a8348b4580

«Ο Τσε Γκεβάρα έκανε 4 παιδιά: 2 αγόρια και 2 κορίτσια. Ο μικρότερος γιος του είναι ο Ερνέστο. Η γυναίκα τού Ερνέστο είναι ξαδέλφη μου (οι παππούδες μας ήταν αδέλφια). Ζουν στην Αβάνα. Επομένως, τα παιδιά τους (έχουν δύο κόρες) είναι εγγονάκια του Τσε και ανίψια του γράφοντος. Η θεία μου, και… συμπεθέρα του Τσε, ζει στην Αθήνα. Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά είναι απλώς η αλήθεια. Δεν το είχα αναφέρει ποτέ δημοσίως, διότι είναι ιδιωτικό θέμα που δεν έχει την παραμικρή σχέση με την πολιτική μου δραστηριότητα», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά!».

Το JUNGLE-Report δεν έχασε χρόνο και μόνταρε μια παλιά φωτογραφία του Τσε Γκεβάρα με τον Φιντέλ Κάστρο. Ανάμεσά τους βρίσκεται όπως μπορείτε να δείτε και ο «πιτσιρικάς» Τζήμερος, ενώ τη φωτογραφία συνοδεύει το σχόλιο «Ο Τζήμερος παλιά στη Αβάνα με τον πεθερό της ξαδέλφης του».