Newsroom

Newsroom

GEA: Στήριξη στους πρωταγωνιστές της Μουσικής

«Οι πρωταγωνιστές της μουσικής ήταν είναι και θα είναι η συντροφιά μας. Θα είναι εκείνοι που θα μας φέρουν ξανά πιο κοντά όταν ανοίξουν και πάλι τα φώτα. Έλα να τιμήσουμε μαζί την ελληνική μουσική», αναφέρει σε μήνυμα του ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης δικαιωμάτων μουσικής GEA

5ea86a02825e635bd2477be2

Ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης δικαιωμάτων μουσικής GEA στέλνει το δικό του μήνυμα για τη στήριξη των εργαζομένων του κλάδου.

Μέσω ενός βίντεο διάρκειας 1:50 λεπτών, ο GEA αναδεικνύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το «μουσικό οικοσύστημα» και οι πρωταγωνιστές του το τελευταίο διάστημα λόγω των μέτρων που είχαν ληφθεί για την προστασία από τον κορονοϊό.

Όπως επισημαίνεται, λόγω των περιοριστικών μέτρων σταμάτησαν οι παραγωγές, τα κέντρα διασκέδασης έκλεισαν τα φώτα τους, με συνέπεια οι εργαζόμενοι του κλάδου της μουσικής να αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομική καταστροφή.

Ο GEA καταλήγει στέλνοντας το εξής μήνυμα: «Οι πρωταγωνιστές της μουσικής ήταν είναι και θα είναι η συντροφιά μας. Θα είναι εκείνοι που θα μας φέρουν ξανά πιο κοντά όταν ανοίξουν και πάλι τα φώτα. Έλα να τιμήσουμε μαζί την ελληνική μουσική».

 

Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τη δράση και τον σκοπό λειτουργίας του GEA, κάνοντας κλικ εδώ.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…