Γαρμπή για δηλώσεις Μπέου: «Η κοινωνία δεν χρειάζεται την τοποθέτησή μου αλλά του εισαγγελέα»

«Σβήνω, γράφω 2 μέρες μετά τα ομοφοβικά που ακούστηκαν», σχολίασε η Καίτη Γαρμπή

καιτη γαρμπη

Οι χυδαίες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου το βράδυ της επανεκλογής του σήκωσαν μεγάλες αντιδράσεις, με τον εισαγγελέα να έχει αρχίσει ήδη δικαστική έρευνα, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ασκήσει έντονη κριτική στο δήμαρχο Βόλου.

Η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, είναι από τα άτομα που συχνά τοποθετούνται για τα ζητήματα της επικαιρότητας και σχολιάζουν πολύ εύστοχα όσα δεινά συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία.

Η Καίτη Γαρμπή συχνά επιλέγει να τοποθετείται χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσει την δική της άποψη για ένα θέμα επικαιρότητας και όχι μόνο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο «X» (πρώην Twitter) σχολίασε την επίθεση του Αχ. Μπέου κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη με σεξιστικούς και ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς.

«Σβήνω, γράφω 2 μέρες μετά τα ομοφοβικά που ακούστηκαν και καταλήγω πως η κοινωνία δεν χρειάζεται τη δική μου τοποθέτηση αλλά του εισαγγελέα», ήταν το μήνυμα της τραγουδίστριας, η οποία ουσιαστικά τονίζει ότι πλεόν δεν υπάρχουν λόγια για όσα δυστοπικά ζούμε και ακούμε καθημερινά.

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…