Γαλλικό ντοκιμαντέρ φέρνει στο φως απίστευτη στιχομυθία Πούτιν-Σαρκοζί: "Θα τσακίσω εσένα και τη χώρα σου"

Μια απίστευτη συνομιλία μεταξύ του Βλαντιμίρ Πουτιν και του Νικολά Σαρκοζί το 2007, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μέσα από ένα ντοκιμαντέρ της γαλλικής τηλεόρασης για τον Ρώσο πρόεδρο.

NewsRoom 16/12/2016 | 15:38

Όπως γράφει η Μαρία Δεναξά για το Real.gr, το 2007 ο νεοεκλεγείς τότε πρόεδρος Σαρκοζί, που είχε ασκήσει πολλές φορές κριτική κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν, ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Ρωσία για να τον συναντήσει. Στη συνάντηση ο Σαρκοζί, με το γνωστό υπεροπτικό του ύφος έχει την πρόθεση να δώσει ένα «μάθημα» στον Πούτιν και απευθύνεται στον Ρώσο πρόεδρο με απαξιωτικό τόνο και τρόπο.

Ο Πούτιν αφήνει τον Σαρκοζί να μιλάει. Όταν ολοκληρώνει αυτά που έχει να πει, ο Ρώσος πρόεδρος με ψυχρό ύφος προειδοποιεί τον Σαρκοζί, πως αν του ξαναμιλήσει κατά αυτόν τον τρόπο θα τσακίσει κι αυτόν και την χώρα του! Στη συνέχεια ο Σαρκοζί, εμφανώς σοκαρισμένος δίνει συνέντευξη Τύπου, όπου υπογραμμίζει ότι συζήτησε με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς καμία επιθετικότητα!

«Οι φραστικές προσβολές προς τον Νικολά Σαρκοζί από τον Πουτιν είναι άκρως ταπεινωτικές», δηλώνει στη γαλλική τηλεόραση δημοσιογράφος που συνόδευε τον γάλλο πρόεδρο σ αυτό το ταξίδι.