Newsroom

Newsroom

Γαλλία: Σοκάρει η υπόθεση βιασμού εκατοντάδων παιδιών από γιατρό – Τα κακοποιούσε ενώ τα νάρκωνε

Σοκαριστική υπόθεση στη Γαλλία, με γιατρό να κατηγορείτε για 299 βιασμούς

Καταγραφή 1

Ένας 73χρονος συνταξιούχος γιατρός βρίσκεται αντιμέτωπος με περισσότερες από 100 κατηγορίες για βιασμό και πάνω από 150 κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις, στη μεγαλύτερη δίκη κακοποίησης παιδιών στην ιστορία της Γαλλίας.

Ο Ζοέλ Λε Σκουαρνέκ, πρώην χειρουργός από τη Βρετάνη, κατηγορείται ότι κακοποίησε εκατοντάδες ανήλικους ασθενείς του, συχνά ενώ ήταν αναίσθητοι για να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη Γαλλία, οι κατηγορίες αφορούν το διάστημα μεταξύ 1989 και 2014, με τις αναφορές να λένε ότι ο γιατρός βίασε 299 παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών, με τον ίδιο να έχει παραδεχθεί μερικές από τις κατηγορίες, αλλά όχι όλες.
Ένα απ’ όσα εξετάζονται από τις αρχές είναι για το κατά πόσο άλλοι γιατροί αλλά και η διοίκηση των νοσοκομείων στα οποία έχει εργαστεί τον προστάτευσαν με τη σιωπή τους, με το FBI να είχε στείλει προειδοποίηση στις γαλλικές αρχές ότι ο Λε Σκουαρνέκ επισκεπτόταν σελίδες με παιδική πορνογραφία.

Σοκάρουν τα ευρήματα στο ημερολόγιο του γιατρού – «Είμαι παιδόφιλος»

Αυτό που σοκάρει ακόμα περισσότερο είναι το γεγονός ότι οι αρχές εντόπισαν ημερολόγιο στο σπίτι του γιατρού στο οποίο είχε γράψει ότι είναι παιδόφιλος, ενώ παράλληλα σε αυτό υπήρχαν κούκλες σε φυσικό μέγεθος και με χαρακτηριστικά παιδιών

Ο ίδιος έχει αρνηθεί τις κατηγορίες για επιθέσεις ή βιασμό παιδιών, ισχυριζόμενος ότι τα ημερολόγιά του καταγράφουν απλώς τις “φαντασιώσεις” του. Παρ’ όλα αυτά, σε αρκετές περιπτώσεις είχε γράψει: “Έχω παιδόφιλη τάση”.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Νέα ομολογία συγκάλυψης; – O Bασίλης Οικονόμου λέει τώρα ότι το υλικό από τις κάμερες δεν έχει χαθεί και είναι στον ανακριτή

Αμηχανία στον ΣΚΑΙ: Πορτοσάλτε, Οικονόμου και Παυλόπουλος συζητούν για το πώς και πότε θα πέσει ο Μητσοτάκης

4 Φεβρουαρίου: Γιατί η αυριανή ημέρα κρύβει μια απίστευτη σύμπτωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα

Σάλος με το νέο σκίτσο του Αρκά: Στηρίζει το αφήγημα Μητσοτάκη για το έγκλημα στα Τέμπη

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Ηλιούπολη: Επέστρεψε σε νέα υπηρεσία ο καταδικασθείς για εμπορία ανθρώπων αστυνομικός

trafiking

Ηλιούπολη: Επέστρεψε σε νέα υπηρεσία ο καταδικασθείς για εμπορία ανθρώπων αστυνομικός

Αφού η διαθεσιμότητά του έληξε, ο καταδικασθείς αστυνομικός επέστρεψε στην υπηρεσία αν και υπάρχει καταδίκη…

Κυκλάδες-Σεισμοί: «Πυρά» Γεράσιμου Παπαδόπουλου κατά Συνολάκη και Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας (video)

Γερασιμος Παπαδοπουλος

Κυκλάδες-Σεισμοί: «Πυρά» Γεράσιμου Παπαδόπουλου κατά Συνολάκη και Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας (video)

Ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος άφησε αιχμές κατά της Πολιτική Προστασίας, όπως και του καθηγητή Φυσικών καταστροφών…

Θεσσαλονίκη: Νεκρός μέσα στην καμπίνα του φορτηγού του βρέθηκε 57χρονος Σέρβος

Χαλκίδα

Θεσσαλονίκη: Νεκρός μέσα στην καμπίνα του φορτηγού του βρέθηκε 57χρονος Σέρβος

Ο 57χρονος οδηγός εντοπίστηκε χθες τις βραδινές ώρες και άμεσα ενημερώθηκε τηλεφωνικά το Κεντρικό Λιμεναρχείο…

Προειδοποίηση Παπαζάχου για Κυκλάδες: «Δεν αποκλείεται σεισμός 6,5 Ρίχτερ όπως και πιθανή ηφαιστειακή έκρηξη στη Σαντορίνη »

σεισμος χαρτης new 1

Προειδοποίηση Παπαζάχου για Κυκλάδες: «Δεν αποκλείεται σεισμός 6,5 Ρίχτερ όπως και πιθανή ηφαιστειακή έκρηξη στη Σαντορίνη »

Για τη σεισμική ακολουθία στις Κυκλάδες αλλά και για το ενδεχόμενο ηφαιστειακής έκρηξης, μίλησε ο…