Γαλλία: Ολυμπιονίκης θύμα κακοποίησης από τον σύντροφο και προπονητή της

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Μαργκό Πινό, με μια σοκαριστική φωτογραφία αποκάλυψε την κακοποίηση που υπέστη από τον σύντροφο και προπονητή της, Αλέν Σμιτ.
 

NewsRoom 01/12/2021 | 23:21

Η 27χρονη Γαλλίδα «χρυσή» Ολυμπιονίκης στο τζούντο, Μαργκό Πινό δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό από τον σύντροφο και προπονητή της, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. 

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση της στα social media, ανέφερε για τον Σμιτ ότι: «Με έβρισε, με γρονθοκόπησε, το κεφάλι μου χτύπησε στο πάτωμα αρκετές φορές, και στο τέλος με στραγγάλισε». Τελικά, κατάφερε να ξεφύγει και να πάει στο σπίτι των γωνιών της, έχοντας υποστεί μεταξύ άλλων κάταγμα στη μύτη.

 

Η Πινό κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, ωστόσο το δικαστήριο τον απάλλαξε από τις κατηγορίες, με την ίδια να υπογραμμίζει στην ανάρτηση της ότι: «Τι αξία έχει η συκοφαντική υπεράσπισή τους απέναντι στις πληγές μου και το αίμα που χύθηκε στο πάτωμα του σπιτιού μου; Τι χρειαζόταν; Ίσως να πεθάνω τελικά;».

Καταλήγοντας, είπε: «Πιθανότατα το τζούντο ήταν αυτό που με έσωσε. Η σκέψη μου όμως είναι σε εκείνες που δεν μπορούν να πουν το ίδιο».