Γαλάζιος εμφύλιος στην Ηλεία: «Υπουργό τουρίστα» χαρακτήρισε τον Θεοχάρη ο Τζαβάρας

«Γαλάζιο εμφύλιο» μεταξύ βουλευτών της ΝΔ προκάλεσε  η πρόσφατη ιδιωτική επίσκεψη του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη στην Ηλεία

Ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας, σε δημόσια γραπτή αναφορά του, χαρακτηρίζει ως «υπουργό τουρίστα» τον κ. Θεοχάρη ενώ στον «καυγά» μπήκε και η βουλευτής της ΝΔ στην Ηλεία Διονυσία Αυγερινοπούλου η οποία απάντησε στον κ. Τζαβάρα παίρνοντας ανοιχτά το μέρος του υπουργού Τουρισμού.

« Η Ηλεία δεν θέλει υπουργό τουρίστα αλλά υπουργό Τουρισμού, έτοιμο και ικανό να επιλύσει δύο ζωτικής σημασίας θέματα: πρώτον, το πρόβλημα της παρατεινόμενης παύσης της λειτουργίας των ιαματικών λουτρών του Καϊάφα. Ως γνωστόν τα ιαματικά αυτά λουτρά που είναι ονομαστά και εκτός των συνόρων της χώρας μας, προσελκύουν κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες, που η παραμονή τους στην περιοχή τονώνει σημαντικά την τοπική οικονομία και ενισχύει την καλή φήμη του ελληνικού ιαματικού τουριστικού προϊόντος.» – αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο κ. Τζαβάρας και μεταξύ άλλων προσθέτει:

« Το δεύτερο πρόβλημα αφορά την ασύδοτη και ανεξέλεγκτη δράση κάθε λογής «πειρατών» στο χώρο της χερσαίας ζώνης του λιμένος Κατακόλου, κάθε φορά που αποβιβάζονται τουρίστες που φθάνουν στην Ηλεία με κρουαζιερόπλοια για να επισκεφθούν κυρίως τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας. Το φαινόμενο αυτό τα τελευταία χρόνια βλάπτει σοβαρά τον εθνικό τουρισμό, αφού έχει προκαλέσει τη σταθερή μείωση του αριθμού των κρουαζιερόπλοιων που επισκέπτονται το λιμάνι του Κατακόλου». Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του Κ. Τζαβάρα.

Λίγες ώρες αργότερα η βουλευτής της ΝΔ Διονυσία Αυγερινοπούλου σε ανακοίνωσή της κάλυψε πλήρως τον υπουργό Τουρισμό «καρφώνοντας» τον κ. Τζαβάρα.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων: «Με έκπληξη διάβασα τη δήλωση του συναδέλφου κ. Τζαβάρα σε σχέση με την επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη στην Ηλεία. Θα ήθελα να ενημερώσω τους συμπολίτες μας ότι ο Υπουργός Τουρισμού όχι μόνο δεν αδιαφόρησε για την Ηλεία, αλλά αντιθέτως έχει δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για το Νομό, προχωρώντας γοργά τις διαδικασίες για την επαναλειτουργία των ιαματικών λουτρών του Καϊάφα.»

Πηγή: apokalypseis.com

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Καταγραφή 26

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Μια αρκετά φορτισμένη στιγμή για τον πρωταγωνιστή της πρόκρισης του Ολυμπιακού

Λαζόπουλος: “Τα έχωσε” σε Αυτιά – «Πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του» (video)

InCollage 20240419 145031854

Λαζόπουλος: “Τα έχωσε” σε Αυτιά – «Πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του» (video)

«Σηκωνόταν χαράματα για να στηρίξει την κυβέρνηση. Δεν προχώρησε καθόλου σαν άνθρωπος», ανέφερε ο Λάκης…

Xριστίνα Σούζη: «Πολικός αεροχείμμαρος γιοκ! Πολικές θερμοκρασίες γιοκ!» – H πρόγνωση της για τις επόμενες μέρες (video)

Σούζη

Xριστίνα Σούζη: «Πολικός αεροχείμμαρος γιοκ! Πολικές θερμοκρασίες γιοκ!» – H πρόγνωση της για τις επόμενες μέρες (video)

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ δεν συμφωνεί με τις προβλέψεις για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και για…